14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialDelirul lui Iliescu despre bandele legionare și isteria lui Ghiță au o...

Delirul lui Iliescu despre bandele legionare și isteria lui Ghiță au o sursă comună | OPINIE

Inculpatul Sebastian Ghiță a reușit o performanță sinsitră care l-ar face invidios și pe răposatul tribun Corneliu Vadim Tudor.
Înnebunit din pricina lațului DNA strâns tot mai mult pe grumaz, Sebastian Ghiță a organizat în această campanie electorală un spectacol grotesc amplificat zilnic, până a ajuns la o dimensiune isterică.

Aflat la propria televiziune, inculpatul Ghiță a acuzat un jurnalist de la ziarul Adevărul că este ”agent al străinilor”. Despre jurnalistul Sebastian Zachmann este vorba. Furia lui Ghiță a răbufnit după ce ziarisul l-a ironizat pe patronul RTV într-o postare pe Facebook.

Zachmann a descris cum a decurs o discuție, în direct, la un post TV care îl avea ca invitat pe Ghiță.

Jurnalistul era în tramvai, cu mama lui. Fusese sunat pentru o intervenție telefonică. L-a enervat pe Ghiță și acesta și-a folosit apoi televiziunea personală pentru a-l acuza pe ziarist cu tot felul de gogomănii. Nătâng, Ghiță nu a realizat cât de penibil devine când acuză ”puterile straine” că au un agent care merge la Ikea cu tramvaiul 41 și autobuzul 131, cu mama lui.


FOTO: Fluturașul prin care Iliescu incita la război civil. Trebuie să vă conectați la Facebook pentru a vedea imaginea.



După ce l-a deconspirat pe ”agentul soroșist” Zachmann din tramvaiul 41, Ghiță a început să răcnească despre ”Cioloș care fură organele românilor”.

Tot buhăit la față Gelu Vișan, un ilustru reprezentant al PMP și invitat permanent al televiziunii inculpatului Ghiță, îi ținea isonul acestuia cu alte bazaconii. Am aflat că ”soroșiștii nu au Dumnezeu”, că ”armate de soroșiști au luat cu asalt Parlamentul” și apoi că străinii ne vor răul, ”ne-au furat organele”, ”nu ne dau medicamente”, vor să taie pensiile și să micșoreze salariile.

Foarte multe dintre neroziile cu care Ghiță a poluat infect această campanie electorală sunt teme pe care le rostogolea și defunctul tribun Corneliu Vadim Tudor, în perioada de glorie a revistei România mare, un etalon al murdăriei aruncate în spațiul public printr-o publicație.

Sunt lozinci comunistoide pe care le-a rulat și securistul Voiculescu prin trompetele mediatice cu care asurzea românii în perioada în care credea, exact ca Ghiță acum, că dacă face circ și scandal poate influența deciziile Justiției din dosarele lui penale.
Felix stă după gratii și Ghiță va merge și el acolo, dacă Justiția va decide că este vinovat.

Dâra propagandei hidoase cu tema ”strainii ne vor răul” coboară însă în timp până în 1990 când tovarășul Iliescu conecta România la URSS și călca în picioare cu hoarde de mineri orice opoziție care îndrăznea să ceară altceva.




Domnul Horațiu Buzatu, un arhitect din Craiova,  a postat astăzi pe Facebook ceva foarte interesant pentru că leagă discursul de azi al lui Ghiță cu lozincile folosite de Iliescu. Este vorba de momentul când Iliescu isteriza ”clasa muncitoare” împotriva celor care protestau în Piața Universității, știind că tovarășul racolat la Moscova visează tot la comunism în România. Un comunism legat ombilical de URSS.

Arhitectul craiovean a distribuit un pliant tipărit pentru Ion Iliescu în care se vorbește despre ”fasciștii” care devastează Bucureștiul. Citiți textul cu care se urmărea efectiv iscarea unui război civil și recunoașteți lozincile lui Ghiță de azi:

”Preșdintele ales al României Ion Iliescu în pericol! Bandele legionare devastează Bucureștiul!
Încercare de întoarcere spre dictatura fascistă! De ce nu iși face datoria Poliția?
Ciocoii pribegi și înfumurați au venit să ne învețe democrația. Au venit cu bancnote verzi crezând că România e de vânzare. S-au găsit vânzători de țară, intelectuali care până mai ieri îi cântau în strună lui Ceaușescu. Au părut și profitori de moment, unii extrem de bronzați.
După încercarea de rebeliune legionară care urmărea să răstoarne președintele ales al României ne punem întrebarea: asta să fie democrația pe care Coposu, Rațiu și Câmpeanu vor să ne-o impună? Concluzia e una singură, Rațiu și Câmpeanu afară din țară.
La sediile FSN s-au deschis liste de semnături ale celor care doresc expulzarea lui Rațiu și Câmpeanu”

Legionarii lui Iliescu din 1990 sunt soroșiștii lui Ghiță sin 2016, pentru că pe cei doi îi unește o gașcă de securiști încă puternică. Securiști care au intoxicat constant, din culise, românii cu discurs al urii.




L-au servit pe Iliescu, până când au ajuns minerii să spargă capete în București. L-au alimentat pe Vadim cu tot felul de murdării împotriva celor care deranjau. L-au ajutat și alimentat pe securistul Felix cu materia fetidă pe care acesta o pulveriza asupra societății și acum îl alimentează pe Ghiță cu neghiobiile pe care le împroașcă asupra publicului RTV și al altor redacții unde deputatul penal exercită control.

E o sursă comună a răului deversat în România pentru a produce spaime care țin disciplinat electoratul naiv, susțintor constant al hoților și șmecherilor din toate partidele conunistoide. PRU, partidul lui Ghiță e doar o reinventare mai monstruoasă a partidului condus de Vadim Tudor.

PSD, marele partid care și-a asumat un președinte infractor și face un titlu de glorie din asta, folosește aceleași lozinci naționaliste, în formule ceva mai igienizate decât discursul infect al lui Ghiță. Tăriceanu, cu ALDE, le ține isonul. În spatele tuturor sunt însă securiștii care i-au inventat pe legionari în 1990.



 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube

 

Cele mai citite

Iohannis merge la zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

Președintele României, Klaus Iohannis, efectuează o vizită în Coreea de Sud, iar în prima zi a vizitei va ajunge și la zona demilitarizată aflată...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...
Ultima oră
Pe aceeași temă