Petre M. Iancu: Cine și de ce lansează informații false despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi | ANALIZĂ DW

de Deutsche Welle , 20 iunie 2017 - stire actualizata la ora 08:22, 20 iunie 2017
Petre M. Iancu

În România, în plină criză politică, apar difuzări isterizante de înregistrări trucate în care ar apărea șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, "care l-ar ameninţa, chipurile, pe premier, deşi ar trebui să intre în fişa postului ei să-i ia pe guvernanţi sub lupă", arată o analiză publicată de Deutsche Welle.

Răspunsul oficial oferit de Livia Săplăcan, purtătoare de cuvânt a Direcției Naționale Anticorupție, este că înregistrarea difuzată public în care șefa DNA, Laura Codruța Kövesi, ar ordona procurorilor din subordinea ei ''să ajungă la premier'', conține intercalări de sintagme distorsionând sensul celor spuse, relatează jurnalistul Petre M. Iancu.

"Altfel spus, Antena 3 pare să fi difuzat o falsificare. Din nou. Una provenind probabil din laboratoarele lui Ghiţă, România TV. Dacă aşa stau lucrurile şi pare evident că aşa stau, pentru a câta oară greşesc grav şi postul penalului acoperit şi cel al securistului infractor?", se întreabă Petre M. Iancu.

"Ce efecte are utilizarea acestui arsenal? Atomic, în spaţiul românesc. Căci e limpede, după alegerile din PNL şi după conflictele interne din USR şi mai cu seamă PSD, că nimic nu împovărează mai rău scena politică şi democraţia românească decât suspiciunea generalizată faţă de mai toţi actorii politici importanţi şi faţă de clasa politică în genere. Adăugându-i-se neîncrederea în justiţie, se toarnă într-un pahar prea plin eventuala picătură finală, determinând revărsarea în neant a democraţiei liberale. Căci, vai, statul de drept începe să pară un coşmar, iar dictatura, un soi de izbăvire", explică articolul din Deutsche Welle.

Citește integral analiza prezentată de Deutsche Welle  AICI !

Comentarii

 • Firul de praf

  19 iunie 2017 19:46

  Cu respect va aduc la cunostinta, paharul s-a umplut de multa vreme. A dat si pe-afara, a patat si fatza de masa, si covorul, a ajuns pe parchet si l-a umflat. Toate acestea s-au intamplat cu sprijinul vostru. Cu incurajarile voastre, cu apaluzele voastre, cu sprijinul vostru. Cu decorarile si ambasadele voastre. Acum, probabil ca va frecati mainile de bucurie. Ati contribuit direct la pervertirea institutiilor statului roman, la compromiterea a ceea ce s-a vrut, la modul onest, sa se faca in tara asta, dupa juma de secol de comunism. Sa va puneti pe piept statul de drept basist, pe care l-ati aplaudat. Sa mai stiti ca romanii nu va uita ! De fapt, voi, nemtii, sunteti experti in subversiune. Ati inceput prin a planta comunismul in Rusia, ati sfarsit prin a va intelege cu Stalin pentru Distrugerea Europei. De a Romaniei n-are rost sa mai adaug, se subintelege.

  raspunde comentariului
  • Constantin Moldovean Tiraspol

   20 iunie 2017 0:05

   Draga Firule , ai facut falcile de hamster , treci pe stevie , nu vrem sa te pierdem tocmai acum cand avem atatea realizari . Sapamana trecuta , tavarisci Krasnoelski , insotit de o delegatie aleasa pe spranceana a facut o vizita privata la Ministerul britanic al Afacerilor Externe . Secretarul nr. 13 , responsabil cu dezinsectia , a fost impresionat si coplesit de importanta intalnirii , pe surse am aflat si se zvoneste ca Transnistria va fi primita in NATO inaintea Ucrainei . Sa moara de necaz Porosenko , sa vezi acum , gaspadin Firuvov , ce importanti vom deveni in regiune . Ia liblyu tebya , prafuitule ! Slava Stalin !

   raspunde comentariului
  • Salubritatea

   19 iunie 2017 21:45

   Puneti-va masca pe figura , a aparut " Firul de govno " sa-si imprastie duhoarea mancurta . Asta , pentru un pumn de copeici, isi da pantalonii jos in trafic , nu intelege in ruptul capului sa se piteasca in tufis pe malul stang al Nistrului si sa-si mestece propaganda stalinista , poate-l potolim daca-l hranim prin gavaj , cu vidanja !

   raspunde comentariului
   • Firul de praf

    19 iunie 2017 22:14

    Uitasem sa adaug, gunoierule. N-ai cultura necesara, sa stii un fapt elementar, anume ca Revolutia Rusa, din 1917, a fost finantata de generalii Ludendorff si Hoffmann, din Statul Major Imperial al Armatei Germane, in 1917. Ei l-au trasportat pe Lenin din Elvetia in Rusia, ei au finantat pe bolsevici sa dea lovitura de stat, in 1917. Tot ei au fost primii care au recunoscut Puterea Sovietica, la Brest Litovsk, in 1918, cand nimeni din comunitatea internationala NU era dispusa sa-i recunoasca. Tot iubita ta Germanie este aceea care a sapat la temelia pacii internationale, declansand al Doilea Razboi, in 1939, apoi ciuntind Romania, in alianta cu rusii si cu ungurii. Socoteste ca ti-am facut un favor, informandu-te. Ca sa fii in cunostinta de cauza ce chur te-ai apucat sa pupi.

    raspunde comentariului
    • Salubritatea

     19 iunie 2017 23:05

     Iar trebuie sa-ti dam biberonul zbarlit , iar ti-e foame , gurmandule ? Dispari , trateaza-ti bulimia pe str. Manoilov din Tiraspol , ne-am saturat de cersetori fomisti mancurti !

     raspunde comentariului
   • Firul de praf

    19 iunie 2017 21:55

    Ti-am mai zis odata ca ai ***** in cap, in loc de creier. Intr-o vreme ma imitai ca maimutza, incapabil sa articulezi o Idee. Acu, vaz c-ai schimbat-o, te-ai facut lucrator la salubritate. Iti sade bine in postura de gunoier. Felicitari pentru progres.

    raspunde comentariului
    • Esti o mizerie, nu un om!

     20 iunie 2017 10:56

     Esti de o nerusinare si sfidare inimaginabila! Tradator, murdar, vandut! Asta esti! Pentru un pumn de maruntis vii si umpli de duhoare pestilentiala forumul! Esti putred pana in maduva oaselor!

     raspunde comentariului
     • Firul de praf @ 10,56

      20 iunie 2017 16:22

      Salutari din Tiraspol ! Recunosc , sunt mancurt de pe malul stang al Nistrului , o mizerie , un nerusinat , un tradator murdar si vandut . Ca sa pot supravietui , pentru un pumn de copeici umplu de duhoare govno pestilentiala forumul , sunt putred pana in maduva oaselor . Oricum , scapati de mine pe cale naturala , curand ma teleportez ordonanta la tavarisci Stalin , are nevoie de un profesionist sa-i faca matanii cu fruntea la buric ! SLAVA SUVOROV !

      raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design