22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrape de fum – Solutii profesionale antiincendiu de la Ignifugare.eu

Trape de fum – Solutii profesionale antiincendiu de la Ignifugare.eu

Ignifugare.eu recomanda montarea acestor trape de fum usor de actionat si capabile sa protejeze orice tip de cladire in caz de incendiu, dar si sa asigure protectie persoanelor implicate in astfel de incidente periculoase.

Acestea evacueaza fumul si gazele toxice degajate de catre incendiu si permite oxigenului sa ajunga la potentialele victime din interiorul imobilelor cuprinse de flacari.

Aplicatii pentru mediul rezidential, comercial si industrial

Protejarea imobilelor si persoanelor care se afla in acestea in momentul izbucnirii unui incendiu este posibila prin instalarea unui sistem de trape de fum. Acestea pot fi montate pe acoperis, dar si in locul sistemelor de ferestre obisnuite, fiind actionate mecanic, pneumatic sau automat.

Odata actionate, trapele de fum evacueaza rapid gazele fierbinti si fumul, iar caile de evacuare pot fi accesate cu mai multa usurinta de catre cei aflati in imobil.

Acestea sunt o solutie eficienta pentru domeniul rezidential, unde sunt montate pentru a evacua fumul din cladirile de locuinte.

De asemenea, trapele de fum se intalnesc cu precadere in sectorul industrial, acestea fiind absolut necesare pentru depozite si centre comerciale. In cele din urma, aceste ferestre speciale sunt montate si in spatiile industriale, acolo unde indeplinesc trei functii: ventilatie, acces si evacuare a fumului si gazelor toxice.

De ce este nevoie de trape desfumare?

Datorita tehnologiei moderne, protectia impotriva incendiilor poate fi asigurata prin intermediul unor sisteme eficiente, ce contribuie la diminuarea pagubelor materiale si elimina riscul unor accidente grave ce se pot solda cu pierderi de vieti omenesti.

Astfel, sistemele de desfumare sunt necesare deoarece:

·       Desfumarea faciliteaza intrventia pompierilor pentru stingerea focarului intr-un timp cat mai scurt;

·       Ofera victimelor prinse in cladire timpul necesar pentru a putea iesi din aceasta;

·       Reprezinta o solutie ideala pentru aerisirea si iluminarea spatiilor in mod natural;

·       Evacueaza gazele toxice si impiedica asfixierea cu fum a celor captivi in spatiile cuprinse de flacari.

Cum are loc desfumarea activa?

Pentru ca trapele sa fie deschise in primele momente ale izbucnirii incendiului, este necesara existenta unu sistem de senzori responsabili cu detectarea fumului si activarea instalatiilor de desfumare in mod automat.

Astfel, fortele speciale de interventie in cazuri de urgenta castiga timp pretios si au mai multe sanse de a stinge focul inainte sa provoace daune materiale sau chiar sa faca victime.

Ignifugare.eu – Trape de fum pentru protectia oamneilor si cladirilor

Ignifugare.eu va pune la dispozitie sisteme de desfumare moderne, realizate conform normativelor europene, ce pot fi actionate de la distanta in mod automat.

Trapele sunt prevazute cu senzori de fum si caldura si faciliteaza interventia pompierilor pentru stingerea incendiilor.

Sistemele sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, ce rezista factorilor de mediu, nu necesita intretinere si sunt foarte usor de montat si controlat.

Asadar, pentru mai multe detalii despre solutiile antiincendiu, vizitati website-ul ignifugare.eu

Date de contact

Telefon: (+40) 722 672 774

Fax: (+40) 21 33 64 242

Email: office@ignifugare.eu

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă