19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSunt aceste rochii de zi potrivite pentru tine? (P)

Sunt aceste rochii de zi potrivite pentru tine? (P)

Sa porti articole de imbracaminte – de la bluze si rochii de zi pana la furouri si rochii elegante de seara – inseamna sa comunici despre tine cu o voce fara sonor, dar cel putin la fel de expresiva precum cuvintele articulate.

Atunci cand alegerea vestimentara iti apartine si ai toata libertatea de a te exprima prin imbracaminte, vorbesti celorlalti despre tine prin hainele pe care le imbraci si prin felul in care le porti, fara a rosti un singur cuvant.

Creatorii de moda sustin ca este o arta sa stii sa-ti adaptezi armonios vestimentatia in functie de contextul social sau profesional, de oamenii cu care interactionezi, de temperaturile ambientale, de tendintele sezoniere in moda si de ceea ce vrei sa comunici despre tine.

Alegerile pe care le faci – in moda si in viata – sunt cele care te definesc

Stilul tau vestimentar poate fi definit ca un cumul al alegerilor pe care le faci in fiecare zi. Este un tipar care ajunge in timp sa-ti defineasca personalitatea sau modul in care esti privita de ceilalti.

Intr-o zi poate sa te inspire textura fina a tesaturii sau culoarea potrivita starii tale de spirit, amintirea momentului si locului de unde ai cumparat-o sau croiala rafinata a unui anumit articol de imbracaminte sau accesoriu.

Alteori te orientezi in functie de inspiratia ta de moment, dupa impulsul de a surprinde, de a fermeca, de a comunica sau pur si simplu de a te simti bine in hainele tale fara sa-ti pese de nimic altceva decat confortul tau personal.

Arbitrul elegantei esti chiar tu atunci cand ai la dispozitie o garderoba cu o paleta de combinatii din care sa alegi tinuta care te „prinde” cel mai bine intr-o anumita zi.

Orice haina pe care o porti te reprezinta in ochii celorlalti, dar numai hainele tale preferate sunt cele care iti infatiseaza personalitatea.

Larysa.ro – Magazinul online care iti rafineaza stilul vestimentar

Facilitatea pe care o aduce comertul online este apreciata de femei, datorita:

– Preturilor avantajoase in comparatie cu cele din magazinele fizice;
– Promotiilor si ofertelor frecvente;
– Livrarii prompte prin curier;
– Precum si posibilitatii de a returna produsele care nu le implinesc asteptarile.

Rochiile de zi sunt un domeniu de interes pentru orice femeie, prin prisma varietatii impresionante de modele si culori, potrivite pentru fiecare ocazie in parte.

Exista rochii scurte sau mini (al caror tiv este deasupra genunchilor), rochii midi (care acopera intreaga lungime a coapsei din talie pana la genunchi) si rochii lungi care pot cobori pana la glezne.

Materialul si mdelul croielii este urmatorul criteriu important, de la rochii mulate care urmaresc linia corpului pana la rochii evazate si vaporoase pentru plimbarile de vara in aer liber.

Culoarea este urmatoarea variabila care caracterizeaza o rochie, incadrand-o in categorii de la cele clasice in stil office pana la casual sau cele indraznete, potrivite pentru evenimentele care aduc fericire in viata personala.

Larysa.ro este magazinul virtual de unde iti poti alege rochia care iti inspira incredere pentru fiecare moment al unei zile. Noile colectii sunt adaptate tendintelor actuale in moda, cu o atentie deosebita catre personalizare.

Beneficiezi si de intreg sprijinul personalului avizat pentru a comanda marimea potrivita pentru o rochie care sa te avantajeze.

Livrarea oriunde in Romania este gratuita pentru toate comenzile in valoare de peste 200 de lei.

Pentru a vedea oferta completa de rochii de zi, acceseaza   Larysa.ro

Pentru informatii suplimentare despre produse contacteaza reprezentantii magazinului la numarul de telefon:

0722 219 375

 

 

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă