15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSistemele Loox și Häfele Connect deschid noi orizonturi pentru case inteligente

Sistemele Loox și Häfele Connect deschid noi orizonturi pentru case inteligente

Sistemul de iluminare LED Loox, marca Häfele, și gama sa largă de componente: lumini, sunet, incarcare telefon si control sisteme electrice reușesc să unească cu succes aceste două lumi. Împreună cu aplicația Häfele Connect, acestea deschid noi orizonturi atât pentru utilizatori, cât și pentru casele inteligente.

Astfel, cu ajutorul BLE box, ce oferă un control intuitiv pentru acționarea electrică a mobilierului și a iluminării, aplicația transpune utilizatorul în viitor, unde poate trăi o altfel de interacțiune cu căminul său. Toate acestea nu ar fi posibile fără elementele centrale, noile transformatoare Loox, ce se remarcă prin calitate, flexibilitate și utilizare facilă, dar mai ales printr-o conectare rapidă a unei arii largi de accesorii  Plug & Play.

 BLE box transformă aplicația Häfele Connect

Noile performanțe ale aplicației Häfele Connect sunt susținute de noua generație de controllere BLE box ce pot opera, în funcție de necesități, sisteme de 12V sau 24V. Acestea transformă sistemele Loox și fac posibil controlul individual al luminilor (on/ off, nivelul de luminozitate, temperatura culorii de la alb rece la alb cald, și de asemenea, modificarea luminii în culorile RGB), cât și al aplicațiilor electrice (uși culisante, sisteme de ridicare TV).

De asemnea, aceste controllere Bluetooth pot memora diferite scene luminoase, pot modifica luminozitatea sau culorile, printr-o simplă coordonare cu un telefon sau tabletă via Häfele Connect. Cu un dispozitiv mobil pot fi controlate 1 sau un număr infinit de BLE Box-uri .

 Muzică cu ajutorul sistemelor audio marca Häfele

În tendință, dar mai ales invizibile, sistemele audio Häfele BTR105 și 420 reușesc să transforme orice piesă de mobilier într-un difuzor alternativ.

Acestea sunt echipate cu un dispozitiv Bluetooth și cu până la patru convertoare de sunet in structură ce pot trasforma orice suprafață din lemn, sticlă sau metal într-un spațiu perfect de difuzare a muzicii și a sunetelor la o calitate impresionantă. Schimbarea playlist-ului sau a volumului poate fi realizată simplu, wireless, prin funcția Bluetooth, utilizând un smartphone, o tabletă sau un laptop.

 Cel mai nou gadget: stația de încărcare inductivă wireless

Stația de încărcare inductivă wireless oferă o alternativă de design si funcționalitate prin simpla instalare în mobilier. Fiecare dispozitiv mobil, odată așezat în locul specific al piesei de mobilă, poate fi reîncărcat prin alimentarea electrică fără fir. Diversitatea de adaptoare în funcție de nevoile utilizatorului face ca această nouă tehnologie să devină din ce în ce mai utilizată de producătorii din industria mobilierului.

 Codificarea clară a culorilor pentru fiecare sistem LED – o instalare facilă 

Sistemele LED sunt disponibile în trei variante (12V/ 24V/ 350mA), cu o încadrare de eficiență energetică în clasa VI, dar și o codificare clară a cablurilor de alimentare pe culori, ceea ce face sistemul ușor de asamblat, dar mai ales prezintă garanția unei instalări sigure, fără a fi nevoie de prezența unui electrician.

De asemenea, componentele adiționale precum, multi-intrerupătorul (cu posibilitatea de până la 3 intrerupătoare diferite per sistem), distribuitorul cu trei căi și întrerupător opțional, dar și distribuitoarele cu patru până la șase căi, certifică încă o dată că Loox este pregătit pentru implementarea la nivel global. 

 Întrerupătoare și LED-uri modulare

Printre altele, cele mai importante produse, din gama de iluminat, sunt benzile LED care, împreună cu opțiunea de personalizare a luminozității și a culorii luminii,  pot fi adaptate pentru spații de locuit sau birouri. Cele mai populare sunt benzile LED ultra-plate, încastrate în mobilier cu ajutorul profilelor de aluminiu cu cover de plexiglass, ce oferă o lumină difuză, care pune în valoare mobilierul și benzile LED  montate în partea inferioară a mobilierului ce reflectă lumina în pardoseală.

Eficiența ridicată a luminii, consumul redus și consistența culorii (CRI peste 80 – diferențe de nuanță a culorii insesizabile pentru ochiul uman), sunt caracteristici importante ale benzilor cu LED-uri, ce pot fi scurtate individual, iar piesele rămase pot fi reutilizate. De asemenea, întrerupătoarele modulare Loox, pot fi utilizate pentru toate sistemele LED, fiind ușor de actualizat și instalat, prin intermediul cablurilor de conectare.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă