21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSecretele unei cafele veritabile cu espressoare incorporabile pentru experiente savuroase (P)

Secretele unei cafele veritabile cu espressoare incorporabile pentru experiente savuroase (P)

Cum o cafea buna merita o investitie pe masura, pentru a achizitiona unul dintre aceste espressoare incorporabile trebuie efectuata o documentare riguroasa.

Care sunt caracteristicile tehnice care diferentiaza un espressor incorporabil de calitate cu unul mai putin performant?

Prima regula care diferentiaza un espressor de alte aparate de preparat cafea este incorporarea rasnitei, care permite macinarea boabelor de cafea in momentul prepararii.

Astfel, aparatele care utilizeaza capsule pentru obtinerea unei cafele nu sunt espressoare autentice.

·       Design si materialele din care sunt confectionate

Espressoarele profesionale au incorporata rasnita confectionata din material ceramic sau din inox.

Spre deosebire de filtrele de cafea sau aparatele care prepara cafea prin utilizarea capsulelor, design-ul espressoarelor incorporabile este simplist, dar elegant, sunt confectionate din inox sau sticla, mentinandu-se culorile neutre (tonuri de gri, alb, negru).

·       Categorii de espressoare

In functie de locatia unde va fi utilizat, un espressor incorporabil va fi selectat in functie de categoria din care face parte. Exista astfel trei categorii principale de espressoare: manuale, automate si semiautomate.

Cele automate se potrivesc intr-un spatiu de birouri, acolo unde este suficienta prepararea rapida a cafelei, in timp ce pentru locatiile specializate in prepararea cafelei se opteaza pentru cele semiautomate sau manuale.

Cele mai vandute espressoare incorporabile – Recomandarile expertilor Bricomix in functie de exigentele clientilor

Bricomix dispune de gama completa de espressoare incorporabile, care sa raspunda exigentelor clientilor, inclusiv luand in considerare bugetul alocat si caracteristicile tehnice de exceptie.

Printre cele mai populare modele comercializate se numara si:

·       Hotpoint Ariston CM 5038 IX (15 bari) – Acest espressor incorporabil este un model semiautomat, cu sistem de spumare inclus si rezervor de 1,5 litri. Design-ul din inox este usor de incorporat in orice spatiu, oferind in acelasi timp o nota eleganta.

·       Bosch CTL636ES1 (19 BARI) – Prin crearea acestui model, Bosch propune un model semi profesional, ce prepara espresso, latte machiato, cappuccino sau cafea clasica utilizand boabe sau cafea macinata.

Este dotata cu dispozitiv de spumare, iar rasnita incorporata confectionata din material ceramic garanteaza durata prelungita de utilizare.

·       Hotpoint Ariston CM 9945 (15bari) – Modelul de fata este caracterizat de un design robust si durabil, gratie pieselor componente din inox.

Totodata, se incadreaza atat in bucatariile locuintelor, dar si intr-un spatiu pentru birouri sau chiar locatii care prepara cafea zilnic.

Hotpoint Ariston CM 9945 este un espressor automat, este prevazut cu iluminare externa si poate fi programat sa prepare simultan doua cesti de cafea clasica, espresso sau cappuccino.

Un alt avantaj al acestui model este faptul ca are inclus sistem de decalcifiere, conferindu-i fiabilitate si garantia ca va fi functionabil in stare perfecta timp indelungat.

Gama de espressoare incorporabile poate fi vizualizata prin accesarea magazinului online specializat in electronice si electrocasnice Bricomix.ro

Pentru consultanta specializata si alte sfaturi utile pentru selectarea celui mai bun produs, conform caracteristicilor tehnice, bugetul pe care intentionati sa-l alocati, contactati reprezentantii serviciului cu clientii la numarul de telefon:

0732 610 473

 

 

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă