15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleReinventează afacerea la ROMHOTEL 2020, Nu rata întâlnirea cu specialiștii industriei ospitalității

Reinventează afacerea la ROMHOTEL 2020, Nu rata întâlnirea cu specialiștii industriei ospitalității

Prin organizarea anuală a Expoziției internaționale de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, ROMEXPO își propune să impulsioneze creșterea nivelului de profesionalism din industria ospitalității și să stimuleze concurența loială în acest mediu de afaceri.

Ce ți-am pregătit la ROMHOTEL 2020

Industria HORECA este într-o continuă schimbare și este influențată în fiecare an de tendințele și evoluția preferințelor clienților. Fiecare locație trebuie să ofere o experiență inedită, să țină pasul cu inovațiile tehnologice și să se reinventeze permanent pentru ca acel business să reziste și să performeze.

La ROMHOTEL 2020 ai ocazia să descoperi soluții rapide și de încredere dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, articole pentru servire și depozitare, accesorii pentru întreținerea curățeniei,  precum și echipamente pentru securitate.

În cadrul ROMHOTEL 2020 găsești o gamă completă de produse, servicii, tehnologii, inovații și know – how. Toate în același loc!

Noutățile ROMHOTEL 2020
 

Expoziția prezintă noutățile în ceea ce privește designul interior și accesoriile care trebuie să fie prezente într-o locație. Specialiștii din domeniu oferă sfaturi utile la ROMHOTEL 2020 și îți arată cum să faci ca business-ul tău să fie original și să ajungă printre preferințele clienților.

Ai aflat că anul acesta, în structurile hoteliere, dar și în restaurante, trebuie să predomine stilul echilibrat și autentic, să fie prezente plantele și obiectele din catifea, iar spațiile conturate să aibă acces la cât mai multă lumină naturală? La ROMHOTEL 2020 descoperi idei noi de amenajare și reamenajare și poți achiziționa produse specifice pentru afacere ta la prețuri speciale.

Vrei să renunți la materialele plastice folosite în locația pe care o reprezinți sau să apelezi la mijloace ecologice de tratare a aerului din încăperi? Hai la ROMHOTEL 2020 să înveți de la profesioniști cum să inițiezi acțiuni sustenabile pentru a încuraja protejarea mediului și cum să organizezi activități concrete în care să-ți implici clienții.

Nu rata activitățile conexe din cadrul ROMHOTEL 2020

Pentru ediția de anul acesta am pregătit și o serie de activități conexe menite să contribuie la specializarea și perfecționarea celor care își desfășoară activitatea în sectorul horeca.

 

Dacă ești interesat de promovarea unei alimentații sănătoase în locația ta, trebuie să participi la Conferința despre nutriție și alimentație, organizată de Horeca School, pe 23 februarie, în Sala Titulescu a Centrului Expozițional ROMEXPO.

Barista School prezintă cele mai spectaculoase metode de preparare a cafelei. Nu rata standul 29 din Pavilionul B1;

Ești pasionat de experiențe culinare inedite? Cei de la Atelierele Ilbah susțin workshop-uri interactive la standul 34. Ia parte la o incursiune în gastronomia mondială! Chef Cătălin Constantin îți încântă simțurile cu bucătăria indiană, iar chef Florin Cârniceanu te invită să guști din preparatele asiatice și mexicane.

Horeca School te invită să iei parte la demonstrațiile culinare avangardiste ale celor mai renumiți chefi: Marco Favino, Ștefan Popescu, Cezar Munteanu, Alexandra Beatrice.

               PROGRAM DE VIZITARE

20 – 22 februarie, intervalul orar 10:00 – 18:00;

23 februarie, intervalul orar 10:00 – 16:00.

 

 În aceeași perioadă cu ROMHOTEL 2020 se desfășoară și ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

 

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă