9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleReamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You (P)

Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You (P)

Aceasta armonie insumeaza atat proprietatile functionale care definesc obiectele de design, dar si emotia transmisa de acestea. Tocmai de aceea, pentru a putea indeplini toate criteriile de exigenta, cea mai eficienta solutie este alegerea unor obiecte de design de calitate, placute vizual, dar care permit si personalizarea, pentru a se integra perfect in spatiu.

KUMA Romania este compania daneza care ofera facilitati de productie pe piata locala inca din 1998, fiind specializata in producerea de lavoare si blaturi de bucatarie “custom made” din materiale compozite de ultima generatie. In acest an, KUMA anunta continuarea conceptului “KUMA All for You”, un concept care a fost extrem de bine perceput de catre cei care au dorit sa isi transforme spatiul intr-unul cosmopolit, elegant si adaptat celor mai noi tendinte in design interior.

KUMA All for You se adreseaza celor care iau in considerare o reamenajare majora a casei, in zonele de bucatarie, baie, dar si in ceea ce priveste glafurile pentru ferestre de interior si/sau exterior. De asemenea, acest concept se potriveste foarte bine si celor care realizeaza lucrari complete de constructie. KUMA se remarca printr-un portofoliu vast de boluri, materiale si culori. Astfel, KUMA poate transforma orice vis in realitate, adaugand design-ului, emotia de care are nevoie.

Pachetul KUMA All for You contine discount-uri semnificative, valabile in momentul in care clientii opteaza pentru toata gama de produse din portofoliul KUMA: blaturi pentru bucatarie, lavoare, mobilier pentru baie, cazi sau placi de dus, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, obiecte de decor gen KUBIX pentru bai/living/hol. Produsele KUMA sunt realizate din materiale de exceptie si au un design deosebit, fiind acreditate CE dupa standardele in vigoare.

KUMA ofera un concept cu o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna o baie si o bucatarie moderne, oferind servicii profesionale, de la ofertare, pana la perioada post garantie, dar mai ales customizarea produselor in functie de fiecare spatiu in parte. Conceptul KUMA All for You este menit sa indeplineasca orice criteriu legat de o amenajare optima a spatiului.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...
Ultima oră
Pe aceeași temă