27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleOncoforte, un aliat natural în lupta împotriva cancerului

Oncoforte, un aliat natural în lupta împotriva cancerului

De ce să alegeți Oncoforte pentru a lupta contra cancerului? Deoarece studiile realizate de oamenii de știință arată că Oncoforte este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din întreaga lume.

Cancerul este o afecțiune cu multiple cauze, iar tumoarea sau tumorile pot să apară oriunde în organism. Însă, acolo unde apar, imunitatea este întotdeauna scăzută, oxigenarea celulară lipsește, iar echilibrul redox celular este afectat.

Pentru realizarea acestui remediu natural atât de complex a fost nevoie de ani de studiu. În compoziția acestui supliment alimentar există vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrații și origini foarte diverse. Fiecare ingredient activ a fost atent dozat și ales în funcție de substanțele din conținutul său. Astfel, acestea au acționat sinergic în vederea protejării sănătății organismului uman. 

Oncoforte este un produs fabricat în SUA într-o unitate de producție în care există laboratoare și tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Acestea reprezintă o garanție a celor mai înalte standarde de calitate din lume.

În compoziția acestui produs există 26 de ingrediente naturale, iar într-o capsulă există una dintre cele mai mari cantități de substanțe active dintre toate suplimentele care pot fi folosite contra cancerului:

– 3 ciuperci terapeutice foarte eficiente: Shiitake (Lentinula edodes); Maitake (Grifola frondosa); Reishi (Ganoderma lucidum);

– amestec de extracte din plante (Rheum palmatum-rădăcină, Arctium lappa-rădăcină, Rumex acetosella-frunză, Ulmus fulva-coajă internă);

– vitamine (E, C, D-alfa tocoferol succinat, Acidascorbic )

– extracte din plante și pulberi cu acțiune anti-tumorală (rizomi de turmeric, extract din frunză de gaviola, măslin, ceai verde, extract din coajă de gheara mâței, pin roșu chinezesc, extract din fruct de rodie, pulbere din fruct de zmeură, pulbere din rădăcină astragalus, pulbere din părți aeriene de orz verde, extract standardizat de sâmburi de struguri, rădăcină-pulbere de ginseng, bulb pulbere de usturoi )

– extracte standardizate speciale: licopen, carotenoid extras din roșii; quercitina, flavonoid extras din plante, arabinogalactan etc.

După cum am precizat la începutul acestui articol, cancerul este o afecțiune care are multiple cauze:

– scăderea oxigenării celulare (în celule nu mai există cantități suficiente de oxigen);

– sângele are un ph acid, iar  aciditatea crescută afectează celulele;

– în celule există un foarte mare de radicali liberi (stres oxidativ);

– moleculele de semnalizare redox din celule își pierd echilibrul, apare astfel dezechilibrul redox.

Acestea fac parte dintre cauzele principale ale apariției cancerului, care pot fi combătute cu ajutorul suplimentului alimentar Oncoforte.

Datorită conținutului de extracte naturale și nutrienți cu rol în producerea hemoglobinei, care se ocupă cu transportul oxigenului în celule și creșterea fluxului sanguin la nivel periferic, Oncoforte contribuie la creșterea oxigenării celulare.

În plus, îmbunătățește transportul de nutrienți și intensifică metabolismului celular, astfel încât celulele să funcționeze mult mai bine.

Odată cu administrarea acestui supliment alimentar vi se va regla aciditatea sanguină, aceasta revenind la normal. Turmericul, frunza de măslin sau ceaiul verde sunt doar câteva din ingredientele din compoziția acestui produs, care contribuie la alcalinizarea mediului celular al organismului. Prin reducerea acidității se reducere și inflamația celulară, unul dintre elementele ce cauzează stresul oxidativ.

Ingredientele din compoziția sa joacă un rol important și în reducerea stresului oxidativ. Majoritatea bolilor cronice și a degenerescenței celulare care conduc la mutații ce contribuie la transformarea unei celule normale în celulă tumorală sunt cauzate de stresul oxidativ.

Aceste ingrediente au fost alese deoarece aproape toate au calități antioxidante și joacă un rol important nu doar în eliminarea radicalilor liberi. Oncoforte echilibrează moleculele foarte reactive, numite radicali liberi, cu rol în distrugerea celulelor tumorale și moleculele neutralizante.

În acest fel, acest supliment alimentar asigură echilibrul redox de la nivel celular. Echilibrul redox sau homeostazia redox reprezintă conform studiilor din domeniul biologiei celulare, cheia sănătății celulare. Este binecunoscut faptul că dacă celulele sunt sănătoase și organismul este sănătos.

În lipsa unui echilibru redox vindecarea nu poate avea loc, indiferent cu ce boală vă confruntați. De aceea, trebuie să găsiți mereu o soluție eficace pentru ca celulele organismului să funcționeze în mod corespunzător.

În prezent, această soluție poartă numele de Oncoforte, un adjuvant natural foarte util în afecțiuni maligne pentru cancerul.

Trebuie să rețineți faptul că prin intermediul operației sau a ședințelor de chimioterapie sau radioterapie, cauza producerii celulelor tumorale nu va fi rezolvată. De aceea, Oncoforte poate fi un aliat de nădejde în lupta împotriva cancerului. Așadar, nu ezitați să achiziționați acest supliment alimentar, ale cărui efecte benefice se vor vedea în scurt timp de la administrare.

Pentru a combate cancerul si a-ti proteja sanatatea este indicat sa intri in magazinul online ProduseNaturiste.eu  si sa-ti achizitionezi acest supliment alimentar natural.

Cele mai citite

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă