8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleO harta speciala

O harta speciala

Am vazut de curant o idee stralucita si extrem de amuzanta si printre hohote de ras – pe care cu greu mi le-am putut stapani, m-am jucat cu o statistica.

Doua intrebari vechi de cand lumea si pamantul si-au gasit de curand raspunsul: Ce uram si ce iubim? Dar la nivel global, care este topul celor mai iubite lucruri sau al celor mai urate?

Probabil considerati ca sunteti unici, dar o sa va spun un secret: sunteti unici…la fel ca toti ceilalti. Felicitari, nu sunteti singurul care uraste zilele de luni, pentru ca intreaga Australie are sentimente puternice – de ura- fata de ziua de luni. Cine-i poate invinovati?

Cum stiu acest lucru? O harta interactiva ne arata in timp real ce uraste lumea, dar si ce iubeste.

Va pot spune, de exemplu, ca Rusia este printre tarile care isi iubesc job-ul, iar Canada este indragostita de sushi! Cine ar fi crezut? Harta este actualizata in permanenta si cu siguranta face deliciul milioanelor de utilizatori.

Harta a fost alcatuita pe baza a doi termeni,  cuvinte cheie si frecventa folosirii acestora: iubesc si urasc. Spre exemplu: Urasc ziua de Sfantul Valentin! Nu eu – personal – dar din pacate intreaga Canada! Nu cred ca sunt foarte romantici…

Se pare ca un procent ingrijorator al Statelor Unite ale Americii isi uraste sau nu e multumita cu locul de munca, dar iubesc orasul New York.

La nivel european, caci ar fi bine sa mai privim si in gradina noastra, iubim moda – si sa fim in trend, iubim oamenii – si interactiunile cu acestia si bineinteles, retelele sociale. De asemenea, iubim mancarea si tara – dar intotdeauna am fost nationalisti, asa ca nu-i nimic nou sub soare.

La atata dragoste pe care noi, europenii, o purtam in suflet, gasim loc si pentru filme, animale de companie, sporturi, cadouri si bineinteles – masina personala. Traiasca batrana Dacie!

Si pentru ca libertatea creativa isi spune cuvantul, statistica celor de la slots.info se imbina la perfectie cu o serie de raspunsuri amuzante: aparent, noi – romanii, cum resiese din aceasta analiza, iubim si …femeia altuia! Din peste 5 milioane de locuitori ai Finlandei, raspunsul anonim ne-a convins: iubesc viata!

Din pacate, locuitorii Kazakjstan-ului nu se impaca prea bine cu povestile de dragoste, ba chiar le urasc cu pasiune! Si ca tot vorbim de pasiune, Rusia nu are nici un pic de dragoste fata de academiile de magie…pacat ca Harry Poter nu s-a filmat in Moscova.

Si daca s-ar fi filmat acolo, cum s-ar fi numit? Va las sa va ganditi.

De la oameni, locul de munca, scoala, media sociala, moda, tara de resedinta si pana la zilele saptamanii, aceasta harta interactiva va da posibilitatea sa vedeti, in timp real, ce uraste si ce iubeste intreaga lume. Noi ne dorim sa vedem o harta unde iubirea domneste peste tot, nu mai exista razboaie, iar foamea si bolile au fost definitiv eradicate.

Nu-i asa ca este o harta la care v-ati uita cu placere?

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă