25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleMerita sa investim in achizitionarea unui aspirator vertical? Cum facem o alegere...

Merita sa investim in achizitionarea unui aspirator vertical? Cum facem o alegere buna?

Trebuie sa recunoastem ca noua oamenilor ne place sa stam in curatenie. Ne ofera o stare de bine si ne ajuta sa trecem mult mai usor peste problemele de peste zi atunci cand ne intoarcem acasa. Totusi, in ultima perioada piata de aspiratoare s-a dezvoltat foarte mult, iar in prezent avem o oferta atat de variata – din punct de vedere al preturilor si al tehnologiilor – incat pentru o persoana care nu este la curent cu tot ce misca in acest domeniu va fi destul de dificil sa faca o alegere inspirata.

Fie ca vorbim de aspiratoarele clasice, cele robot, cu filtrare prin apa sau verticale (iar exemplele nu se termina aici), trebuie sa stim ce sa alegem astfel incat sa avem garantia ca produsul cumparat isi va scoate banii. Pana la urma este interesul nostru sa putem profita la maxim de pe urma tenhologiilor care ne sunt puse la dispozitie, nu-i asa? Fiecare categorie de aspiratoare aduce anumite avantaje si dezavantaje, deci pentru a lua cea mai buna decizie e bine sa le cunoastem pe cele principale.

In articolul de astazi atentia noastra se va indrepta catre aspiratoarele verticale, care, asa cum am spus si pe http://aspiratorvertical.ro/, nu sunt chiar atat de populare, desi vin cu o serie de avantaje care ne vor usura viata. In primul rand, un aspirator vertical este mult mai usor de folosit, de manevrat, spre deosebire de un model clasic si greoi, care ne va limita destul de mult miscarile, asta daca nu putem depune un efort mai ridicat. In al doilea rand, pe langa faptul ca sunt mult mai usor de manevrat, fiind mai subtiri ne vor permite inclusiv sa le folosim in cazul locurilor mai stramte. Asadar nu ne va fi deloc greu sa scapam de praful care se acumuleaza dupa sau intre dulapuri ori in spatele patului.

Un al treilea motiv pentru care merita sa cumperi un aspirator vertical este acela ca, in cazul unor modele, vom putea sa le transformam foarte usor in aspiratoare de mana, lucru care ne va fi util atunci cand, de exemplu, ne vom dori sa curatam treptele sau chiar interiorul masinii.

Desigur, pentru ca sa ne putem bucura de toate avantajele mentionate mai sus trebuie sa stim cum sa alegem un model care sa se plieze perfect pe nevoile noastre. In cazul in care nu stii exact cum faci acest lucru citeste in continuare articolul, deoarece iti vom oferi cateva sfaturi care pot fi puse in aplicare cu usurinta.

Pentru inceput noi iti recomandam sa te gandesti cu atentie de cat de mult mobilitate vrei sa ai parte. In functie de acest lucru o sa iti fie mult mai usor sa alegi dintre un aspirator vertical cu alimentare la reteaua electrica (adica un aspirator vertical cu fir) si unul cu acumulatori. Cel din urma, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, este acela care iti va oferi libertate maxima de miscare, deoarece nu o sa fii limitat de un cablu. Tine insa cont de faptul ca autonomia tinde sa fie, in medie, de 7 pana la 15 minute, iar ea poate creste pana la 40 de minute atunci cand vine vorba de modelele mult mai scumpe. Timpul necesar reincarcarii bateriei va trebui sa fie si el luat in considerare.

Motorul si puterea de absorbtie vor trebui si ele avute in vedere (din moment ce vorbim de un aspirator, aceste caracteristici sunt unele importante), iar asta pentru ca aceste caracteristici ne ofera informatii importante legate de eficienta si performantele de care sunt capabile aspiratoarele verticale. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste tipurile de suprafete pe care poate fi folosit aspiratorul. Sa nu uitam nici de manevrabilitatea oferita, alaturi de accesoriile pe care noi le primim la pachet.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...
Ultima oră
Pe aceeași temă