13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMasina de spalat vase de la Bricomix.ro – Solutia ideala pentru vase...

Masina de spalat vase de la Bricomix.ro – Solutia ideala pentru vase si tacamuri curate

In calitate de gazda, cu siguranta vi s-a intamplat sa va ocupati de spalatul vaselor, activitate nu tocmai placuta dupa  cateva ore de relaxare. Bricomix.ro va recomanda o masina de spalat vase incorporabila potrivita pentru necesitatile dumneavoastra, care sa va scape de grija vaselor murdare si sa va ofere mai mult timp pentru cei dragi.

Beneficiile unei masini de spalat vase

Deoarece traim in secolul vitezei, alaturi de masina de spalat rufe si multe alte electrocasnice utile, masina de spalat vase ne ajuta sa economisim timp pentru noi si familie.

Aceasta curata si igienizeaza vesela si tacamurile, reduce consumul de apa si nu consuma multa energie, fiind conceputa cu ajutorul celor mai inovative tehnologii. Prin urmare, iata cateva motive pentru care merita sa lasi vasele murdare in grja acestui electocasnic:

Masina de spalat vase va ajuta sa economisiti

Datorita programelor speciale si a detergentilor de inalta calitate, masinile reusesc sa economiseasca pana la 6 litri de apa. In plus, acestea au un consum energetic optimizat, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de facturi lunare mai mici.

Vesela si tacamurile stralucesc de curatenie

Aceste aparate dispun de toate functiile necesare pentru ca vasele dumneavoastra sa ramana perfect curate, indiferent de tipul alimentelor consumate si modul in care au fost acestea gatite. Acestea se usuca uniform, fara pete si intr-un timp foarte scurt.

Un nivel de igiena ridicat

Un alt motiv pentru care multe persoane prefera masina de spalat vase este igiena. Dat fiind ca tempratura de spalare poate ajunge pana la 70°C, bacteriile sunt eliminate complet. Cand spalati vasele manual, apa ajunge la o temperatura de cel mult 40°C, ceea ce nu este suficient pentru a distruge germenii si bacteriile.

Mai mult timp, mai putin efort

Pentru ca spalatul vaselor nu este pe placul nimanui, cel mai bine este sa achizitionati o masina special conceputa pentru aceasta activitate si sa va bucurati de timpul liber ramas.

Bucataria este mai ordonata

Teancurile de vase murdare sunt cele care ocupa foarte mult spatiu si creeaza senzatia de dezordine. Cu ajutorul masinii, vasele sunt mereu curate si asezate la locul lor.

Fara cearta in familie

In orice familie exista dispute pe tema spalarii vaselor murdare, mai ales atunci cand nu se ofera nimeni. Prin urmare, achizitionati o masina de spalat vase si uitati de micile controverse.

Comanda o masina de spalat vase de la Bricomix.ro!

Daca v-ati saturat de spalatul vaselor si doriti sa achizitionati o masina care sa se ocupe de acestea in conditii optime, Bricomix.ro este alaturi de dumneavoastra cu o multime de modele realizate de catre producatori importanti, asa cum sunt cei de la Bosch, Gorenje, Miele, Whirlpool, Hotpoint Ariston, Beko, Electrolux si altii.

Puteti opta atat pentru modele independente, cat si pentru masini incorporabile, in functie de preferinte si buget.

Date de contact

Asadar, vizitati magazinul accesand www.bricomix.ro

De asemenea, specialistii Bricomix va stau la dispozitie cu informatii suplimentare la numarul de telefon: 0732 610 473

Dar si la adresa de e-mail: office@bricomix.ro

 

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă