20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă

Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă

Mario Iorgulescu a fost transferat de familie de la Spitalul Elias la o clinică din Milano. Potrivit sursei citate, Mario Iorgulescu ar putea fi audiat prin comisie rogatorie sau procurorii români s-ar putea deplasa în Italia. O altă variantă ar fi ca procurorii să aştepte revenirea lui Iorgulescu în ţară.

Procurorii italieni i-au comunicat oficial că este anchetat pentru ucidere din culpă în România. Întreaga procedură a avut loc într-un spital din peninsulă, unde tânărul a fost transferat în stare gravă, acum mai bine de o lună.

Procedurile au fost desfășurate de procurori italieni la solicitarea colegilor lor de la Parchetul Capitalei, după ce aceștia din urmă au emis un ordin european de anchetă, în cadrul unor proceduri care le permite magistraților italieni să desfășoare pe teritoriul statului lor proceduri pentru a îi ajuta pe colegii din România, potrivit digi24.

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise.

În prezent, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu se simte mai bine și se află în afara oricărui pericol.

Potrivit sursei citate, Mario Iorgulescu ar putea fi audiat prin comisie rogatorie sau procurorii români s-ar putea deplasa în Italia. O altă variantă ar fi ca procurorii să aştepte revenirea lui Iorgulescu în ţară.

Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Au încercat magristrații români să îi comunice acest lucru, oficial, lui Mario Iorgulescu în data de 19 septembrie. Dar pentru că  starea de sănătate nu-i permitea, nu s-a putut îndeplini procedura, iar ulterior, familia, contrar indicațiilor medicilor din București a luat decizia de a-l transfera pe acesta la o clinică din  Italia.

Deşi era clar că Iorgulescu a produs accidentul de pe 8 septembrie, în care un om şi-a pierdut viaţa, procurorii au ţinut ancheta “in rem”, cu privire la faptă, până pe 20 septembrie, când fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal a plecat din ţară. Potrivit medicilor legişti, Mario Iorgulescu consumase alcool şi cocaină atunci când s-a urcat la volan.

 

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă