15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleInca nu v-ati cumparat o jacheta din fas pentru iarna aceasta? O...

Inca nu v-ati cumparat o jacheta din fas pentru iarna aceasta? O puteti achizitiona online!

Iarna aceasta a fost una atipica din punct de vedere al temperaturilor. Cu toate ca in nordul tarii si in zonele de munte a nins si vremea a adus aminte de o iarna in adevaratul sens al cuvantului, in celelalte zone din tara, iarna a venit doar din punct de vedere calendaristic. De aceea, suntem siguri ca multi nici nu ati apucat sa purtati toata garderoba de iarna, ci v-ati indreptat si spre piese vestimentare specifice toamnei in zilele mai calduroase. De jachete si de geci groase nici nu poate fi vorba, pentru ca era mult prea cald pentru ele.

Insa, in urmatoarea perioada se pare ca iarna isi va intra in drepturi in toata tara si temperaturile vor fi scazute pe toata durata zilei. Asa ca vrem, nu vrem, va trebui sa ne adaptam garderoba la schimbarile meteo si sa ne imbracam cat de gros ne simtim confortabil. Sunt unele persoane care prefera sa adopte stilul ,,layering” si imbraca mai multe piese vestimentare pentru a se simti mai comod in orice moment, oriunde s-ar afla. Alte persoane prefera sa nu se complice si aleg o singura piese vestimentara, cum ar fi o bluza, o camasa sau un pulover delicat si o jacheta din fas groasa.

 

Indiferent care este stilul vostru preferat cand vine vorba despre imbracaminte, mai mult ca sigur veti avea nevoie de o noua jacheta, daca nu v-ati achizitionat una pana acum. Va recomandam sa profitati de reducerile din luna ianuarie si sa va alegeti jachete de dama de la Trend Land. Acestea nu doar ca arata foarte bine si au preturi excelente, dar le veti putea primi acasa, prin intermediul curierului, fara a mai fi nevoiti sa va deplasati prin magazine. Astfel, economisiti si timp si bani.

 

 Jachetele din fas sunt o alegere perfecta pentru zilele geroase, pentru ca sunt foarte calduroase, sunt usor de purtat si au un anumit grad de impermeabilitate, ceea ce le face perfecte chiar si pentru ninsoare. Iar daca ne intrebati pe noi, v-am recomanda jachete cat mai colorate, care sa iasa in evidenta si care sa va inveseleasca. Daca este iarna, nu inseamna ca trebuie sa imbracati doar culori inchise, cum ar fi bleumarin, maro sau chiar negru. O sa observati o imbunatatire la starea voastra de spirit daca veti alege o jacheta din fas colorata, care va fi pata voastra de culoare in tinutele de zi cu zi.

De asemenea, puteti alege jachete mai scurte, pentru zilele in care temperaturile nu sunt atat de scazute sau pentru momentele in care va deplasati cu masina personala. Pentru zilele cu ninsoare si ger, va recomandam jachetele lungi, care sunt utile si cand vreti sa purtati fuste sau rochii, pentru ca acopera coapsele. In ceea ce priveste gulerul, ramane la alegerea voastra daca optati pentru un guler tip tunica din acelasi material ca si jachete sau daca vreti un guler din blanita artificiala (unele sunt detasabile).

In concluzie, dupa cum puteti vedea, aveti la dispozitie o gama larga de jachete de fas pentru care puteti opta iarna aceasta. Voi ce ati alege?

Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă