7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP Marți, 6 martie. Gemenii trebuie să apeleze la căi diplomatice...

HOROSCOP Marți, 6 martie. Gemenii trebuie să apeleze la căi diplomatice pentru a restabili armonia

HOROSCOP BERBEC

Iubirea poate implica si lupta: poate a voastra, cuplul, impotriva tuturor! Nu te astepta ca lumea sa inteleaga corect ce este intre tine si persoana iubita ca atare, daca tu crezi cu tarie in dragostea ta, pregateste-te sa te razboiesti cu restul lumii pentru a le demonstra ca asta e tot ceea ce vrei.

Lupta se resimte si in interiorul cuplului, intre voi partenerii, dar care poate fi tinuta foarte bine sub control daca asezati in prim plan valorile pozitive ale relatiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinta de dominare sau suprematie, agresivitatea nu au ce cauta in amor, deci sterge-le din meniul zilei!

HOROSCOP TAUR
Ca sa poti lua cele mai intelepte decizii cu privire la problema care te apasa, ar fi bine sa te rupi pentru o zi, doua, de miezul evenimentelor. Complet detasat, fara influente agresive din interiorul acelei situatii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli si incotro e mai bine sa mergi.

Este o situatie care cere o totala claritate mentala si nu poti gandi limpede cat timp esti inca prins in iuresul lucrurilor.

Profita de linistea care pare sa se aseze peste planurile zilei ca sa vezi cum stai si sa extragi concluzia cea mai buna. Ceea ce decizi azi te poate propulsa intr-o directie mult mai buna, dar care nu are neaparat legatura cu tot ce ai construit pana acum.

HOROSCOP GEMENI
Daca atmosfera e tensionata in jurul tau, apeleaza la toate instrumentele diplomatice pentru a restabili armonia. Detii cele mai bune resurse pentru a aseza la masa tratativelor chiar si pe cei mai aprigi inamici, pentru ca ai un talent aparte de a le vorbi, de a le explica anumite lucruri.

Parca ai fi un politician bun care convinge masele printr-un discurs alert si tonic, ce stimuleaza pe toata lumea spre o directie pozitiva. Foloseste-ti aceste calitati pentru a motiva pe cei care stau pe loc, pentru a restabili linistea intr-o disputa, pentru a deschide o cale noua de mers, in care tu vei fi conducatorul, capitanul, presedintele!

HOROSCOP RAC
Proiectul de care trebuie sa te ocupi e dificil, dar trebuie sa te implici trup si suflet, pentru ca e nevoie si de participarea ta.

Nu incerca sa te fofilezi, nici sa fugi de efort, pentru ca nu ai cum sa scapi de aceste sarcini, oricat de grele ar fi. Intra si tu in joc, pune umarul alaturi de cei direct implicati, si nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune si in final si recompense comune, deci merita sa ta alaturi.

Nimeni nu va incerca sa traga pe turta lui toata munca, ci la final fiecare va recunoaste participarea celorlalti, ceea ce va satisface pe toata lumea. Gaseste-ti locul in efortul colectiv!

HOROSCOP LEU
Foarte contradictorie atitudinea ta astazi, pentru ca acolo unde ar trebui sa te comporti ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porti ca un copil lipsit de griji, cu gandul in alta parte.

Poate nu e rea aceasta viziune mai superficiala in fata greutatilor, dar nu lasi cea mai buna impresie in ochii celor care asteapta mai mult de la tine. Adapteaza-ti modul de a te implica in ce ai de facut in functie de situatie, ca nu cumva sa le incurci intre ele, adica sa iei prea in serios lucruri banale si simple, si prea in gluma treburi importante.

HOROSCOP FECIOARA
Ar fi bine sa faci totul in secret, deocamdata, chiar daca ai un mare plan in minte. Uneori discretia este mai buna decat sa faci tam-tam pe seama unei dorinte la care vrei neaparat sa ajungi.

Pregatesti terenul in taina, dincolo de ochii lumii, si abia cand vei fi sigur ca totul evolueaza pe teren sigur si nimeni nu mai poate interveni negativ in planurile tale, vei putea face publice reusitele tale. Acum e de preferat anonimatul, pentru ca oricand se poate trezi unul care sa-ti strice planurile sau sa-ti fure ideea! Taci si faci.

HOROSCOP BALANTA
Asa cum ii vezi tu pe colaboratorii tai, la fel te privesc si ei pe tine, semn ca ti-ai gasit niste companioni buni cu care esti pe aceeasi lungime de unda. Va apreciati la fel de mult unii pe altii, va ascultati reciproc parerile si criticile, si din unirea fortelor voastre se naste un proiect care va multumi pe toata lumea.

Rareori poti avea asemenea noroc de a gasi oameni care sa-ti semene si care sa te completeze atat de bine, ca atare profita de aceasta perfecta armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face pasi mari inainte spre un succes comun.

HOROSCOP SCORPION
Nu accepta chiar pe oricine alaturi de tine. Daca e sa pornesti un parteneriat, ai pretentii foarte inalte si tii cont de istoria celui din fata ta. Daca auzi despre el chiar si cel mai mic detaliu care nu-l pune intr-o lumina buna, devii foarte exigent.

Nu faci compromisuri cand iti alegi colaboratorii, ci tii la distanta orice persoana despre care ai auzit chiar si cea mai marunta barfa nefasta sau cea mai mica greseala comisa candva.

Nu vrei alaturi de tine decat oameni ireprosabili, morali, perfecti daca se poate, pentru ca iti dai seama ca numele tau va fi asociat cu al lor si nu ai vrea sa tragi ponoasele dupa cine stie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

HOROSCOP SAGETATOR
Se stie ca esti o fire optimista care vede totul cu cativa pasi inaintea semenilor sai. La fel faci si astazi, vorbesti despre viitor cu mult patos, cu incredere absoluta ca va fi bine, si depui toate eforturile ca planurile tale sa evolueze in directia visata.

Esti convins ca gandirea pozitiva naste reusite, ca atare te inarmezi cu toate armele cele bune pentru ca scopul tau sa devina realitate. Spui da la orice provocare, spui se poate la orice impas, accepti cu bratele deschise orice noutate, si aceasta atitudine pozitiva va atrage succesul foarte curand!

HOROSCOP CAPRICORN
Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect tocmai inceput si te cam ia cu ameteala. Vezi ca nu e deloc usor sa ajungi acolo unde ti-ai propus, dar daca iti gestionezi bine fortele si resursele, succesul va fi sigur.

Acum, la primii pasi, e si normal sa para totul mai dificil, cu atat mai mult cu cat e un demers de lunga durata, dar profita de entuziasmul initial si pastreaza-l cu tine cat mai mult timp posibil, pentru ca de energia pe care o investesti acum depinde in final si rezultatul.

Vei ajunge acolo, oricat de lung ar fi drumul, totul e sa nu incepi sa cauti singur nod in papura si sa spui nu pot. Ba se poate!

HOROSCOP VARSATOR
Toate ar trebui sa-ti mearga bine azi si sa te relaxezi asa cum iti place. Totul e sa nu te lasi furat de influentele negative din anturaj, care te cheama sa te alaturi unora la barfe, judecati aspre, critici nedrepte.

Daca nu spui nu la invitatiile de acest gen, fii sigur ca toata starea de bine cu care pornesti ziua se va transforma in motiv de suparare si dezamagire. Evita, asadar, mediile in care planeaza energii negative, ostilitate, rautati, ca s-ar putea sa intri si tu fara voie in colimatorul unora.

HOROSCOP PESTI
Ai toate sansele sa-ti vezi un mare vis implinit, dar primul pas catre acest scop e sa-l vezi cu ochii mintii deja materializat. Construieste in gand, in inima, in suflet ceea ce ai dori sa existe aievea in viata ta, pentru ca asa transmiti Universului ce iti doresti cu adevarat.

Ai putea intalni azi pe cineva care ii impartaseste visul, care a reusit sa si-l implineasca pe al lui, candva, si acum ofera sfaturi concrete pentru a te ajuta sa-l indeplinesti si pe al tau cat mai repede.

Urmeaza-i indrumarile, pentru ca el vorbeste din proprie experienta. Ofera o reteta de succes ca sa nu mai ratacesti si tu pe cai laturalnice in drumul tau spre visul cel mare.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă