13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleExcesul de zel cauzează gafe. Emma Watson și-a făcut un tatuaj care...

Excesul de zel cauzează gafe. Emma Watson și-a făcut un tatuaj care conține o greșeală gramaticală

Vedeta din ”The Beauty And The Beast”, în vârstă de 27 de ani, a fost fotografiată într-o rochie neagră, fără mâneci, la petrecerea de după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizată de revista Vanity Fair.

Mesajului scris pe tatuajul amplu de pe mâna dreaptă îi lipseşte însă un apostrof.

Tatuajul actriţei a fost intens comentat pe reţelele de socializare. ”’EmmaWatson, te iubesc, dar sper ca acel tatuaj nu este real”, a scris @JosieThomas4 pe Twitter.

”Imaginează-ţi că Emma Watson îşi face un tatuaj pentru a onora o mişcare genială, iar singurul lucru de care vorbesc oamenii este apostroful care lipseşte”, a scris @fairyth0ughts.

Nu se ştie dacă tatuajul este unul permanent sau temporar, precizează Press Association.

Vedetele au sosit la ceremonia decernării premiilor Oscar purtând insigne dedicate mişcării Time’s Up, care a luat naştere în urma scandalului de hărţuire sexuală din jurul producătorului Harvey Weinstein.

Luna trecută, presa a dezvăluit că Emma Watson a făcut o donaţie de un milion de lire pentru înfiinţarea unui fond care acordă asistenţă victimelor hărţuirii sexuale, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă