4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDua Lipa ''aşteaptă cu nerăbdare'' lansarea celui de-ai doilea album

Dua Lipa ”aşteaptă cu nerăbdare” lansarea celui de-ai doilea album

Cântăreaţa britanică în vârstă de 23 de ani lucrează în prezent la al doilea album, care ar beneficia de contribuţia lui Nile Rodgers din Chic.

Vorbind la gala Silver Clef Award din Londra, cântăreaţa a declarat că speră că maturizarea sa ca persoană va fi reflectată în cântecele sale.

Artista a subliniat că a creat un mediu în care oamenii pot ”veni ca să asculte muzică şi să petreacă timpul împreună”.

”Aştept cu nerăbdare ca toată lumea să asculte noul disc”, a spus ea. ”Muzica înseamnă totodată să oferi (fanilor) un spaţiu sigur unde pot veni ca să asculte muzică şi să petreacă timpul împreună. Acest lucru este foarte important pentru mine”, a adăugat cântăreaţa.

”Vine curând… tot ce pot spune este curând. Dar sunt foarte încântată”, a mai spus ea.

Albumul de debut autointitulat al artistei s-a dovedit un succes, remarcându-se în special piesele ”Hotter Than Hell”, ”Blow Your Mind” şi ”New Rules”.

Dua Lipa a fost desemnată învingătoare la categoria “cel mai bun artist debutant” la cea de-a 61-a gală de decernare a premiilor Grammy. La această categorie – una dintre cele patru categorii majore din cadrul galelor Grammy – au concurat în acest an Chloe x Hale, Luke Combs, Greta van Fleet, H.E.R., Dua Lipa, Margo Price, Bebe Rexha şi Jorja Smith. Trofeul pentru cel mai bun artist debutant este cel de-al doilea premiu Grammy câştigat de Dua Lipa în cadrul galei. Artista britanică a fost recompensată şi la categoria “cea mai bună înregistrare dance” cu piesa “Electricity”.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă