10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDacia second hand prin Leasing Automobile – Modele accesibile bine intretinute

Dacia second hand prin Leasing Automobile – Modele accesibile bine intretinute

In tot acest timp, producatorul roman a castigat popularitate pe piata europeana datorita modelelor robuste si accesibile, chiar daca la noi in tara Dacia nu s-a clasat in topul preferintelor.

Leasing Automobile comercializeaza automobile Dacia second hand rulate aflate in stare functionala foarte buna, ce pot fi achizitionate cu plata integrala, in leasing sau rate bancare.

In plus, chiar daca modelul dorit nu se afla in parcul auto, acesta poate fi comandat de catre Leasing Automobile pentru dumneavoastra.

De ce sa achizitionezi o masina rulata?

Automobilele rulate ocupa o mare parte din piata auto, acestea fiind vandute de catre proprietarii care isi doresc o noua masina si renunta la cea veche, in targuri auto si reprezentante oficiale, asa cum este Leasing Automobile.

Principalul avantaj al ofertelor auto second hand este pretul accesibil, mai ales cand vine vorba de masini Dacia.

Deoarece exista riscul de a intra in posesia unei masini rulate cu cu interior curat si un exterior cosmetizat sau chiar cu un kilometraj masluit, este recomandat sa apelati la serviciile unui dealer autorizat.

Acesta indeplineste toate criteriile de siguranta a unei astfel de achizitii, iar masinile sunt insotite de un istoric real, certificate de buna functionare si desigur, garantie.

Ce fel de masina Dacia de vanzare poti alege?

Producatorul roman isi intamplina clientii cu mai multe modele de automobile, printre care: Dacia Logan, Logan MCV, Sandero, Duster, Dokker si Lodgy. Dacia Logan este o masina ideala pentru oras si calatorii, usor de intretinut, cu un consum de carburant optimizat si un design modernizat cu fiecare noua versiune lansata.

In plus, masina este dotata cu tehnologii moderne ce ajuta soferul sa conduca in siguranta. Logan MCV este o versiune mai spatioasa, ideala pentru familiile numeroase care obisnuiesc sa mearga in excursii si calatorii cu masina.

Dacia Sandero se remarca printr-un stil atragator si este o masina cu un aspect dinamic si modern. Aceasta dispune de un spatiu generos echipat cu numeroase functii menite sa imbunatateasca nivelul de confort.

Asadar, daca va doriti o masina de oras din gama Dacia, modelul Sandero este una dintre cele mai bune optiuni.

Pentru iubitorii de offroad, producatorul roman a lansat modelul Duster, o masina cu ajutorul careia va puteti bucura de trasee in locuri mai greu accesibile alaturi de familie si prieteni. Pe langa performanta si siguranta, masina are un design modern, dinamic si deosebit de practic. Asadar, daca va caracterizeaza spiritul aventurier, Dacia Duster este masina de care aveti nevoie.

Dacia de vanzare la cele mai avantajoase preturi

Daca sunteti interesati de unul dintre modelele prezentate anterior in varianta second hand, Leasing Automobile va poate da o mana de ajutor. In functie de buget si preferinte, acest dealer poate cauta pentru dumneavoastra un automobil bine intretinut, cu un numar de kilometri reali, fara defecte ascunse sau alte probleme tehnice.

Date de contact

Pentru mai multe detalii despre gama Dacia, reprezentantii companiei va stau oricand la dispozitie.

Accesati leasingautomobile.ro  sau telefonati la numerele:

0741 41 44 88 / 0741 41 44 66

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă