15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleDacia de vanzare prin LeasingAutomobile.ro – Descopera noi conditii si posibilitati de...

Dacia de vanzare prin LeasingAutomobile.ro – Descopera noi conditii si posibilitati de finantare

Leasing Automobile vine in intampinarea acestora cu oferte variate care satisfac orice buzunar, necesitate sau preferinta in privinta achizitiei unui autoturism Dacia de vanzare din parcurile auto deschise in orasele Galati si Arad.

Un brand cu traditie in Romania care a reusit sa intre pe piete internationale si sa fie apreciat, Dacia este cel mai mare constructor auto roman. Acesta este pe piata de profil inca din anul 1968 odata cu aparitia modelului Dacia 1100, iar astazi Dacia apartine grupului francez Renault și comercializeaza modele pentru familie (Logan), monovolum de familie cu 5 sau 7 locuri (Lodgy) sau pentru activitati in timpul liber (Dokker si Dokker Van).

Un aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere cand va decideti sa achizitionati un automobil este compania la care veti apela in cadrul procesului de achizitie. Pentru a nu exista surprize neplacute, va recomandam sa va interesati in prealabil cu privire la istoricul firmei, gama de oferte si satisfactia clientilor.

Dealerul autorizat Leasing Automobile, una dintre principalele companii din Romania care asigura de peste 15 ani servicii de leasing auto integrate, vine in intampinarea nevoilor si dorintelor dumneavoastra cu o gama variata de pachete promotionale.

Pentru ca timpul e pretios, aveti garantia finalizarii ofertei de finantare a contractului de leasing in 24 de ore.

Sisteme avantajoase de finantare pentru orice autoturism Dacia

Leasingul este una dintre cele mai des intalnite optiuni de achizitie pentru numeroase modele si marci . Acest sistem de achizitie presupune achizitionarea unui vehicul prin intermediul unui imprumut bancar, care se ramburseaza apoi in rate. De mentionat faptul ca la sfarsitul contractului clientul devine proprietarul masinii.

Autovehiculele Dacia sunt apreciate pentru usurinta cu care pot fi utilizate in viata de zi cu zi. Simple si spatioase, orice investitie este binemeritata indiferent ca este vorba despre un model pentru familie, cum ar fi Dacia Logan sau Dacia Lodgy, sau un model utilitar cu care puteti, de exemplu, muta diverse obiecte cu greutate, precum mobilierul.

Leasing Automobile va scapa de grija intocmirii si completarii actelor necesare, precum si de demersurile aferente. Astfel, aveti inca un motiv pentru a va bucura de decizia luata.

Dacia de vanzare prin comanda online

Pentru ca satisfactia clientilor primeaza, Leasing Automobile ofera posibilitatea de a comanda modelul Dacia preferat chiar daca nu se afla pe stoc.

Automobilele Dacia sunt alegerea perfecta pentru conducatorii auto care isi doresc confort si un design simplist, elegant, pe drumurile tarii. Siguranta este un aspect important, iar marca Dacia nu face rabat la acest capitol.

Departamentul de consultanta si consilierii de vanzari va vor ajuta sa va decideti cu privire la modelul Dacia ideal pentru dumneavoastra si vor facilia procesul de achizitie.

Indiferent de metoda de achizitionare a automobilului Dacia pe care vi l-ati ales, prin leasing financiar sau prin credit bancar, Leasing Automobile ofera un pachet integral de servicii care cuprinde:

·       Revizie tehnica realizata periodic;

·       Atestat de buna functionare;

·       Garantie 3 luni la fiecare 15.000 de km rulati;

·       Livrare gratuita a automobilului.

Tot ce iti ramane de facut este sa te decizi in privinta modelului dorit

Specialistii Leasing Automobile va stau la dispozitie pentru detalii cu privire la metodele de achizitionare prin telefon, pe mail sau prin intermediul platformei online

http://leasingautomobile.ro/

Date de contact

Parc Auto Galati – Bulevardul George Cosbuc numarul 138 

Telefon: 0741 41 44 88

E-mail: office@leasingautomobile.ro

 

Parc Auto Arad – Calea Timisorii numarul 142

Telefon: 0741 41 44 66

E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Cele mai citite

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă