15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCu Helix Original și Rematogreen scapi de durerea articulară și te miști...

Cu Helix Original și Rematogreen scapi de durerea articulară și te miști în voie

Helix Original este un produs cu o formulă unică, care are în compoziția sa plante și proteină de melc. Această formulă este concepută în Spania, după mai multe studii clinice și științifice, în urma cărora oamenii de știință au ajuns la concluzia că extractul de melc are beneficii extraordinare în cazul afecțiunilor articulare.

DatorităAlantoinei, substanța activă extrasă din cochilia melcilor, Helix Original este un produs extrem de eficient atât pentru epidermă, cât și pentru articulații. Alantoina din compoziția acestui produs contribuie la regenerarea cartilajelor deteriorate și refacerea ligamentelor slăbite ori tendoanelor. În plus, extractul de tămâie ajută la reducerea inflamațiilor articulare.

Formula specială a acestui produs natural a fost benefică multor persoane cu afecțiuni degenerative, inflamatorii.

Odată administrat Helix Original, acest produs va contribui la:

– reducerea umflăturilor și rigidității articulațiilor;

–  redarea mobilității;

– scăderea durerilor articulare;

– atât profilactic, cât și terapeutic pentru refacerea ligamentelor, tendoanelor ori cartilajelor.

Numeroase persoane care au folosit acest produs și-au îmbunătățit calitatea vieții. Trebuie însă reținut faptul că rezultatele în urma administrării Helix Original  diferă în funcție de organismul fiecărei persoane și de tipul de afecțiune, complicațiile care pot să apară și stadiul acestora.

După prima perioadă de administrare, majoritatea persoanelor vor simți o ameliorare a durerilor și o reducere a umflăturilor.

Așadar, dacă vrei să scapi de dureri și să te miști în voie consumă Helix Original, dar nu uita să foloseștiși gelul Rematogreen, un produs care conține ingrediente benefice asupra organismului nostru.

Extractele de ulei de ienupăr, lavandă, mentol și lemn dulce din compoziția acestui produs ajută la ameliorarea durerilor reumatice, musculare, mâinilor și picioarelor, spatelui sau umerilor.

De asemenea, Rematogreen este foarte eficient și în cazul luxațiilor și entorselor. Odată administrat, va acționa asupra zonelor dureroase din corp, redându-ți mobilitatea și libertatea de mișcare.

Datorită faptului că acest gel conține o concentrație optimă de substanțe, este nevoie să aplici doar câteva picături pe zona suferindă pentru ca durerea să se amelioreze.

Totodată, gelul Rematogreen acționează pozitiv și asupra circulației sanguine. Prin aplicarea sa, acțiunea asupra organismului va fi una îndelungată.

Uleiul de ienupăr, unul din ingredientele din compoziția Rematogreen are efecte expectorante, antiseptice, sudorifice și antitusive asupra organismului nostru.

Extractul hidropropilenglicolic de Lemn (lemnul dulce) face parte și el din conținutul acestui produs și are efecte antiseptice, antiinflamatoare și cicatrizante.

Uleiul de ricin hidrogenat,care se alătură ingredientelor benefice din compoziția acestui gel, are capacitatea de a dispersa uleiurile esențiale și cele parfumate în medii apoase, conferind pielii o senzație plăcută la atingere.

Uleiul esențial de lavandă contribuie la atentuarea problemelor existente la nivelul țesutului cutanat și la regenerarea pielii. În plus, ajută și la calmarea sistemului nervos și oferă un somn de calitate.

Fenoxietanolul completează lista ingredientelor conținute de gelul Rematogreen și este un ingredient folosit în industria farmaceutică și cosmetică, deoarece distruge bacteriile și are efect antiseptic. Eficiența sa crește datorită Etilhexil glicerinei din compoziția sa.

Carbomerul, un alt ingredient prezent în compoziția Rematogreen, împiedică emulsiile să se împartă îm părți lichide și uleioase. De asemenea, este folosit pentru a asigura fluxul produselor cosmetice și de îngrijire.

Pentru a scăpa de durere, aplică în zona dureroasă câteva picături de gel și maseaz-o cu mușcări circulare, până când gelul intră complet în piele. Poți folosi gelul de 3-4 ori pe zi, la nevoie.

Scapă de durerea articulară și mișcă-te în voie cu Helix Original și Rematogreen. Folosește aceste două produse naturale cu beneficii extraordinare asupra organismului uman, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Pentru mai multe detalii vizitati ProduseNaturiste.eu

Cele mai citite

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă