10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleColor Magic iti coloreaza peretii cu vopsea lavabila pentru interior din perspectiva...

Color Magic iti coloreaza peretii cu vopsea lavabila pentru interior din perspectiva Sikkens

Produsele de vopsea lavabila pentru interior disponibile aici fabricate de compania olandeza Sikkens (cu o experienta care excede 200 de ani de activtate) sunt recomandate datorita proprietatilor vopselei si puterii sporite de acoperire.

Care este firma romaneasca care aduce intotdeauna culoare in casele oamenilor?

Color Magic este una dintre cele mai accesate companii romanesti care activeaza in domeniul distribuirii de vopsele si de produse menite sa intretina corespunzator peretii si suprafetele din lemn sau metal.

Experietna acumulata in peste 20 de ani de activitate garanteaza clientilor servicii ireprosabile dedicate consultantei avizate, pe toata durata proiectelor tale.

Datorita parteneriatelor cu producatori recunoscuti in plan international, firma Color Magic recomanda celor interesati produse menite sa aduca un plus de culoare, rezistenta si confort in casele lor.

Asemeni parteneriatui cu producatorul olandez Sikkens, Color Magic colaboreaza si cu firma belgiana Levis si firma fondata in anul 1904 Trimetal.

Ofera culoare si viata locuintei tale cu vopsea lavabila pentru interior

Datorita calitatii produselor comercializate, firma Color Magic reuseste sa aduca un plus de culoare si profesionalism pe piata de profil din Romania, iar preturile accesibile recomanda serviciile acestei firme in topul celor mai cautate din mediul online.

Catalogul de produse al magazinului online de prezentare contine:

– Produse pe baza de vopsea lavabila pentru infrumusetarea peretilor, disponibila atat pentru suprafete interioare cat si exterioare, pentru suprafete realizate din lemn sau metal;

– O gama foarte variata de lacuri pentru suprafete de lemn (in special, parchet);

– Chituri pentru lemn  si produse pentru grunduire;

– Diferite tipuri de vopsele acrilice, produse din gama super-premium cu putere foarte mare de acoperire si rezistenta.

Bucuria familiei tale este reflectata de Color Magic

Calitatea superioara a produselor din portofoliul firmei Color Magic este recunoscuta de toti beneficiarii care au achizitionat vopsea lavabila pentru interior.

Culorile produselor sunt incredibil de variate, paleta de culori fiind disponibila in cadrul magazinului online, iar fiecare culoare se pliaza atat pe personalitatea beneficiarilor cat si pe atmosfera locuintei sau spatiului in care produsul este aplicat.

Daca vrei sa beneficiezi de produse care sa iti usureze considerabil activitatile de renovare si redecorare a locuintei, afla toate informatiile necesare pentru achizitia unuia dintre produsele de mai jos:

– Vopsea lavabila pentru interior Sikkens Alpha Verona ;

– Produsul Levis Saptocryl ;

– Vopsea lavabila pentru spatiile interioare Levis Muur Latex ;

– Produsul Sikkens Alphatex Primer SG White.

Fiecare achizitie este o investitie pentru orice proiect care sa straluceasca datorita frumusetii si placerii de a utiliza si beneficia de calitatea finala a materialelor utilizate.

Date de contact

Pentru informatii suplimentare accesati magazinul de prezentare din mediul online:

www.colormagic.ro

Sau sunati la unul dintre numerele de telefon:

– 0722 650 145

– 0724 336 280

– 0734 736 842

– 0268 335 167

 

Sunteti invitat/a oricand la unul dintre sediile companiei:

Chitila: Strada Cartierului – numarul 16 – judetul Ilfov

Brasov: Strada Fdt. Harmanului – numarul 2 – complex Duplex2

 

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă