15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe trebuie să aibă cadoul perfect pentru copii

Ce trebuie să aibă cadoul perfect pentru copii

Cei mici nu îşi verbalizează dorinţele, dacă obiectul la care visează este scump comparativ cu altele sau, pur şi simplu, nu simt că au fost suficient de cuminţi. Ca să ajutăm părinţii, prezentăm 3 trăsături pe care trebuie să le aibă cadoul perfect pentru cei mici.

Cei mici sunt, de multe ori, atraşi de jucării sau device-uri care sunt la modă pentru mai mult sau mai puţin timp. De fapt, o bună parte din ei îşi doresc o anumită jucărie pentru că au văzut la unul sau mai mulţi colegi sau prieteni. Nu orice jucărie la modă este, însă, şi una potrivită sau benefică pentru copii, indiferent de vârstă.

3 calităţi ale cadoului perfect pentru un copil
Mai jos, ne vom referi, în mod special, la copiii care se duc deja la şcoală şi vom da exemple pentru fiecare dintre trăsăturile cadoului perfect.

1.      Un cadou pentru copii trebuie să fie durabil

Chiar dacă este doar un produs ce se află “la modă” în perioada achiziției, un cadou poate fi durabil. Calitatea produsului contează, deoarece nimeni nu vrea să ia o jucărie care după o lună este defectă şi sfârşeşte într-o debara. Copilul va fi dezămăgit, iar părinţii supăraţi din cauza cheltuielii încă neamortizate. Însă nu ţine totul doar de calitate. Cu cât jucăria/device-ul este mai versatil, cu atât cel mic se va bucura şi mai mult atunci când îl primeşte. Un cadou ce poate fi folosit mai multe luni de zile va fi mai atrăgător şi, bineînţeles, mai tentant pentru părinţi.

Chiar dacă vara a trecut, MonkeyBoard-urile încă sunt printre preferinţele puştilor. Cei mici le folosesc în sălile de sport, în spaţii special amenajate, chiar şi prin casă. Hoverboard-ul a fost gândit ca un produs ce va ajunge la modă, însă este suficient de versatil încât să poată fi utilizat şi pe temperaturi mai reci decât cele de vară.

2.      Cadourile constructive pentru copii, o idee inteligentă

Un produs constructiv trebuie să aibă la bază o activitate. Chiar dacă nu implică un campionat de sport, jucăria celui mic trebuie să îl facă să aştepte cu nerăbdare să iasă din casă. Timpul petrecut în soare îl energizează, apoi îl pregăteşte de repaos. Se ştie deja că, dacă stau în aer liber, cei mici vor consuma mai multă energie decât în casă. Jucăria perfectă poate să implice, în mod direct, un sport sau să îmbie la joacă în aer liber.

MonkeyBoard-ul s-a născut ca o posibilitate pentru cei mici să iasă din casă şi să se joace, împreună cu ceilalţi copii, în aer liber. Plimbatul pe hoverboard, în sine, nu implică mişcare precum un sport. Însă, hoverboard-ul reprezintă o alternativă pentru joaca în casă ori la calculator. Device-ul îl va atrage să iasă în parc şi are armele potrivite să reuşească: cel mic poate seta muzica preferată prin bluetooth şi se poate bucura de lumini, în timp ce merge pe hoverboard. Acestea sunt doar două dintre trăsăturile tehnice ale unui astfel de device.

3.      Un cadou de Crăciun atrăgător pentru copii

De câte ori au abandonat cei mici o jucărie, pentru că era într-o singură variantă şi aveau şi alţi copii la fel? Probabil, de suficiente ori încât să te fi convins să cauţi produse mai degrabă unice şi cât mai potrivite pentru copilul tău. Chiar dacă au şi ceilalţi, cei mici au nevoie să se simtă individualizaţi şi că device-ul lor îi reprezintă, ca gusturi – culori, desene şi nu numai.

Hoverboard-urile produse de MonkeyBoard vin în modele simple, în culorile preferate ale copiilor. Apoi, le poţi găsi şi în nuanţe metalice, modele de camuflaj sau cu desene de tip grafitti. Cu siguranţă cel mic va fi încântat de cel puţin unul dintre zecile de produse disponibile.

Cadoul perfect de Crăciun, pe termen lung

Hoverboard-urile achiziţionate din locul corect sunt sigure, deoarece sunt originale şi vin cu o garanţie de 24 de luni şi posibilitatea să apelezi la service-ul oferit, în cazul unei potenţiale probleme. MonkeyBoard are reduceri de până la 67%, dacă doreşti să îi oferi celui mic un cadou de Crăciun pe care să îl utilizeze chiar şi la vară.

Cadoul perfect poate fi oferit de Crăciun, chiar dacă el este utilizat cel mai adesea în anotimpul cald. În multe orașe există spaţii amenajate unde copilul poate merge, împreună cu prietenii şi MonkeyBoard-ul său. Deşi acest device a fost pe val vara trecută, predicţiile anunţă că va fi la mare căutare şi anul viitor. Fă-i copilului tău o bucurie şi alege cadoul perfect!

 

 

Cele mai citite

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă