10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCabine de dus din sticla securizata pentru eficientizarea spatiului personal

Cabine de dus din sticla securizata pentru eficientizarea spatiului personal

Aceste cabine de dus disponibile aici mentin fluiditatea incaperii si transforma baia intr-un spatiu linistit, intim si cald. Cabinele din sticla pot fi realizate pe comanda si inlocuiesc cu succes traditionala cada.

Echilibrul perfect intre eleganta, eficienta si confort

Tendintele actuale de amenajare a baii depasesc orice bariera de creativitate, iar sticla este materialul care se ridica la asteptarile oricarui designer de interior.

Cabinele de dus s-au transformat intr-un element esential pentru spatiile de dimensiuni reduse, intrucat pot fi realizate din sticla securizata dupa nevoia personala a fiecarui beneficiar.

Securit International propune o gama diversificata de cabine realizate cu sticla securizata de inalta calitate, special concepute pentru a scoate la lumina un alt stil de viata.

Fabricate cu sticla mata, transparenta sau semi-transparenta, cabinele ofera confort in utilizare si pun in valoare eleganta tuturor obiectelor si accesoriilor sanitare.

Pentru obtinerea unor efecte deosebite, se pot utiliza diverse corpuri de iluminat care sa creeze atmosfera dorita in baie.

Interiorul acestora poate varia de la model la model, gama de instalatii sanitare fiind de asemenea bogata.

Avantajele unei cabine de dus din sticla securizata

Securit International dispune de o vasta experienta in realizarea produselor din sticla destinate amenajarilor interioare, motiv pentru care si cabinele de dus se caracterizeaza prin urmatoarele avantaje:

– Transparenta, rezistenta si stralucire in timp;

– Tratament anti-calcar pentru o curatare facila;

– Posibilitatea de personalizare cu gradul de transparenta dorit;

– Sticla disponibila in diverse nuante;

– Elemente de feronerie discrete, rezistente la actiunea apei.

La toate aceste avantaje se adauga serviciile profesionale de montare a cabinelor de dus, asigurate de personalul calificat al companiei Securit.

Sticla, un material potrivit pentru orice idee de amenajare

Sticla este un material versatil si poate fi intrebuintata in numeroase moduri pentru compartimentarea si decorul incaperilor.

Daca pana acum cativa ani sticla era asociata in mare parte cu spatiile comerciale, spatiile de birouri si alte interioare publice, iata ca acest material este intalnit din ce in ce mai des si in casele oamenilor sub forma de moblier, pereti, usi, dar mai ales cabine de dus.

Motivul? Sticla confera lejeritate si luminozitate oricarui spatiu, maximizeaza functionalitatea incaperilor de dimensiuni reduse si rezista in timp, fara sa-si schimbe aspectul.

Cabine de dus din sticla securizata – Proiecte de succes cu Securit

Fie ca va doriti o noua imagine pentru baia dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de ajutorul unui specialist in amenajari moderne, SecuritInternational.ro poate fi solutia pe care o cautati.

Acest producator imbina sticla securizata cu elemente de feronerie de inalta calitate si se ocupa cu profesionalism de tot ceea ce tine de masuratori, dimensiuni si montaj.

Cabinele pot fi realizate cu ajutorul proiectelor proprii, dar si cu ideile primite de la clienti, satisfactia lor fiind secretul reusitei acestei fabrici cu traditie in prelucrarea sticlei.

Compania va asteapta cu detalii complete la urmatoarele date de contact:

Telefon: 021.321.31.77

E-mail: office@securitinternational.ro

Adresa: Strada Agricultori, nr.113, Sectorul 2, Bucuresti

 

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă