7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleBlugi rupti la moda

Blugi rupti la moda

Chiar si in sezoanele trecute, modelele de  blugi rupti pentru femei au atras atentia fashionistelor, si de fapt, au fost purtati de absolut toate fetele, care i-au combinat cu bluze in stiluri diferite. Poti gasi un numar imens de blugi rupti in diferite stiluri in magazinul online Mahoni.ro.  Toate modelele de blugi rupti atrag atentia fetelor, facand ca acest atribut al garderobei, in acest sezon,  sa nu fie mai putin elegant si la moda decat in ​​anotimpurile anterioare. Vara, o astfel de tendinta este cea mai preferata, deoarece este cea care demonstreaza nu numai stilul unic, ci si libertatea oricarei imagini. 

Caracteristici blugi rupti pentru femei

In magazinul online Mahoni, sunt prezentate modele de blugi rupti interesanti si unici, precum si multe modele de pantaloni moderni. Blugii rupti creati de designeri, au stiluri frumoase, croieli originale si chiar si elemente decorative, cum ar fi broderii si paiete. Atunci cand alegi blugi rupti de dama, ar trebui sa acorzi o atentie deosebita bluzelor din garderoba ta si stilului tau, deoarece  astfel de modele de blugi ar trebui combinate in mod corespunzator pentru a crea un stil anume.

Blugi rupti eleganti si atractivi

De fapt, stilistii recomanda sa porti blugi rupti atat vara, cand este foarte cald, dar si pe vreme racoroasa de primavara sau toamna, precum si iarna, cu conditia ca rupturile sa fie adecvate anotimpului. Desigur, modelele mai franche, cu croiuri adanci, sunt minunate pentru o tinuta de vara sau de primavara tarzie. In ceea ce priveste culoarea produselor, preferata ramane albastru, dar poti acorda atentie si modelelor de blugi rupti bleu, albe si negre, precum si celor cu imprimeuri.

Cum sa alegi blugii rupti potriviti?

Practic, pentru a alege modelul potrivit, trebuie sa evaluezi capacitatile trupului tau. Acest lucru se datoreaza faptului ca modele de blugi rupti sunt concepute pentru femei diferite, si un produs selectat incorect te poate dezavantaja. Astfel, pentru femeile cu forme luxuriante si atractive, blugii cu talie inalta sunt cei mai potriviti.

Stilistii recomanda, de asemenea, sa acorzi o atentie deosebita decupajelor, care pot fi localizate in moduri complet diferite si care joaca un rol estetic deosebit. Asadar, daca te atrag  blugii rupti clasici, ar trebui sa optezi pentru taieturile  simetrice si care prezinta unele abraziuni. Nu conteaza cat de adanci sunt, deoarece oricum vor arata uimitor. Optiunile mai originale sunt blugii pentru femei cu croiuri interesante, care pot alcatui intregul model. Cu toate acestea, ar trebui sa stii ca locatia taieturilor pe blugii rupti, joaca un rol important, deoarece cu ajutorul lor, poti sublinia cu usurinta avantajele corpului si poti ascunde defectele.

Blugi rupti din denim
Cel mai relevant model care este in trend de cativa ani, sunt blugii rupti din denim, care se mentin la moda si in acest an. Multi stilisti insista ca blugii rupti sunt una dintre partile importante ale unui stil precum grunge. Dar acest lucru nu inseamna ca un astfel de produs ar trebui purtat doar cu lucruri similare, deoarece in acest sezon este la moda sa combini haine in diferite stiluri. Prin urmare, pot fi incercate cu usurinta atribute stradale si cotidiene ale garderobei.

 

 

Cele mai citite

Piedone, amenințat până în ultimul moment! “M-au sunat să mă retrag, că e mai bine pentru familia mea!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dezvăluit că a fost supus presiunilor pentru a se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, fiindu-i sugerat...

Șefa Senatului Poloniei se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Șefa Senatului Poloniei, Małgorzata Kidawa-Błońska, se află, în ziua de 18 martie 2024, la București, unde se întâlnește cu o serie de oficiali români....

Marian Godină îi liniștește pe șoferii români. “Acele camere nu sunt radare”

În mediul online circulă o informație falsă, o listă cu mai multe drumuri din România, unde, potrivit internauților, s-ar afla camere radar. Dar nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă