21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAlege rochii calitative, in care sa te simti frumoasa, indiferent de silueta!

Alege rochii calitative, in care sa te simti frumoasa, indiferent de silueta!

Din nefericire, nu sunt tocmai calitative, asa ca probabil ati cumparat si voi obiecte vestimentare care s-ar rupt dupa cateva purtari sau care s-au decolorat dupa prima spalare. Si mai este o problema cu tipul acesta de piese vestimentare: de obicei, nu se adreseaza si persoanelor voluptoase, asa ca rar se gasesc si marimi mari. Iar daca vorbim despre rochii, lucrurile se complica.

 

Probabil ati avut si voi nevoie de o rochie recent si ati observat ca oferta nu este variata sau daca v-a placut in mod special una, nu era disponibila si in marimi mari. Din fericire, in ziua de astazi puteti comanda rochii plus size sau marimi mari din magazine online. Acolo, veti gasi rochii calitative, unele chiar realizate in Romania, asa ca merita sa investiti in astfel de produse. Si ca sa va facem alegerea mai usoara, v-am pregatit cateva exemple ideale pentru o silueta voluptoasa.

 

Chiar daca in general ne plac obiectele vestimentare colorate, vesele, care sa lumineze chipul si sa binedispuna, sunt unele evenimente la care simtiti nevoia sa fiti elegante, distinse si sa alegeti culori clasice. Asa ca va recomandam Rochia eleganta cu dantela neagra. Croiala acesteia este dreapta, astfel incat o sa se aseze foarte bine pe corp si este realizata din stofa de calitate si dantela dublata. Manecile trei sferturi sunt si ele realizate din dantela simpla, iar in talie se regaseste un accesoriu elegant.

                                           

Exista o conceptie gresita in legatura cu purtarea culorilor in functie de silueta. Chiar daca nu aveti silueta ideala, nu inseamna ca trebuie sa purtati doar culori inchise. Conteaza foarte mult croiala pieselor vestimentare, in rest puteti purta orice doriti. Dovada este si aceasta superba Rochie roz cu fundita in talie. Culorile pastelate nu se vor demoda niciodata si le puteti purta la orice varsta. Aceasta rochie este ideala pentru a fi purtata la birou, dar si pentru un eveniment de zi.

 

 

                                         

Nu ar trebui sa va feriti nici de imprimeuri daca aveti o silueta voluptoasa. Asa ca va sugeram sa incercati Rochia turcoaz in carouri. Fiind confectionata din stofa elastica si avand o croiala dreapta, se va aseza perfect pe corp, fara sa va fie teama ca ar putea scoate in evidenta zone problematice ale siluetei. Iar carourile sunt atat de frumoase… Si aceasta rochie poate fi purtata si la birou, dar si la un eveniment care de desfasoara ziua.

                                        

Pentru ocaziile speciale cum ar fi o petrecere cocktail, v-am pregatit o rochie deosebita: Rochia albastra cu esarfa din voal. Are o culoare foarte frumoasa, iar esarfa se potriveste perfect cu aceasta. Ne plac si manecile decorate cu acelasi tip de voal.

                                        

Iar pentru zilele in care vreti sa imbracati o rochie comoda si sa nu va ingrijorati prea tare din cauza tinutei, va recomandam Rochia dreapta bleumarin cu buzunare. Este perfecta pentru toamna si chiar si pentru iarna, deoarece este confectionata din jerse pufos si gros. In diminetile in care plecati pe graba la birou si nu stiti ce sa imbracati, va garantam ca o sa fie alegerea ideala.

                                       

Care dintre aceste rochii v-au atras atentia si pe care le-ati purta?

 

 

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă