7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleAi unul sau mai multi dinti lipsa? Afla ce implant dentar ti...

Ai unul sau mai multi dinti lipsa? Afla ce implant dentar ti se potriveste

Chiar daca iti lipseste un singur dinte sau te confrunti cu pierderea unei intregi arcade, implantologia reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea problemei tale, care nu este de neglijat!

Cu toate ca poti fi foarte speriat de aceasta problema sau temator in legatura cu rezolvarea sa, trebuie sa stii ca indiferent de gravitatea cazului tau tratamentele cu implant dentar din ziua de azi fac minuni! Important este sa stii la ce tratament sa apelezi, in functie de situatia in care te afli. Desigur, acest lucru ti-l va spune si medicul implantolog in urma consultului preliminar. Insa, pentru linistea ta, iata ce variante ai in materie de implanturi si cateva informatii care sa te incurajeze:

 

1. Implant dentar One Day pentru pierderea partiala a dintilor

Un astfel de tratament este recomandat in cazul persoanelor care se confrunta cu unul sau chiar mai multi dinti lipsa. Implantul dentar One Day, realizat cu precizie si acuratete, iti ofera senzatia unui dinte natural si confort total. Astfel, vei avea parte de rezultate deosebite atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Datorita tehnologiei de ultima generatie, vei beneficia din nou de o dantura completa in timp record, toata interventia desfasurandu-se intr-o singura sedinta. Mai mult, in cazul dintilor frontali vei primi o lucrare provizorie pe loc!

Sistemul ultraperformant de realizare a acestui tip de implant dentar este alcatuit din:

– software digital;

– scanner si printer 3D;

– aparatura de fresaj computerizat;

– platforma electronica de varf.

 

2. Implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent pentru refacerea unei intregi arcade

In cazul in care te confrunti cu pierderea arcadei superioare sau inferioare a dintilor, sistemul Sky Fast&Fixed de la Bredent te salveaza! Cu ajutorul acestei tehnici revolutionare de inalta calitate, vei obtine dinti fisci in doar 24 de ore. In felul acesta vei redobandi o dantura functionala in adevaratul sens la cuvantului!

Asadar, acest tratament cu implant dentar este potrivit pentru tine daca:

– esti purtator de proteza dentara si iti doresti sa renunti la ea;

– ti-ai pierdut toti dintii si vrei o lucrare fixa, estetica si perfect functionala;

– ai dinti irecuperabili si te afli in imposibilitatea de a mai sustine o lucrare fixa pe proteze;

– ai nevoie de interventii laborioase.

 

3. Dublu implant dentar Fast&Fixed pentru cazuri extreme si restaurarea completa a danturii

Daca faci parte din persoanele care si-au pierdut complet dantura si iti doresti o alternativa la protezele dentare totale, incomode si ineficiente, atunci Sky Fast&Fixed de la Bredent este ceea ce-ti trebuie! Astfel, printr-o interventie de dubla implantare, pentru mandibula si maxilar, iti vei recapata dantura fixa si vei scapa definitiv de protezele mobile!

Conform Dr. Ionut Leahu, medic stomatolog specialist in Implantologie la Clinicile Dr. Leahu, un tratament cu implant dentar poate avea o rata de succes a osteointegrarii de 100% chiar si in cazuri extreme. Spre exemplu, daca pacientul are osul nativ afectat, inserarea implantului se realizeaza apelandu-se la o procedura suplimentara de aditie osoasa.

Cele mai citite

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

Migraţia ilegală la frontierele României a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%

Vești bune de la granițele României. Migrația ilegală a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%, transmite MAI. Reducerea semnificativă a migrației...

Schimbări importante în noul update Apple. iOS 18 va redefini experiența utilizatorilor

Cu lansarea iminentă a iOS 18, Apple se pregătește să redefinească complet experiența utilizatorilor iPhone, oferindu-le o libertate neegalată în personalizarea ecranului de pornire....
Ultima oră
Pe aceeași temă