3.5 C
București
sâmbătă, 23 martie 2024
AcasăLifestyle3 motive să alegi Albena ca destinație de vacanță în 2018 (P)

3 motive să alegi Albena ca destinație de vacanță în 2018 (P)

Pe final de an, se întâmplă multe lucruri bune. Ai șansa să descoperi realizările din 2017 și să măsori unde ai ajuns pe drumul pe care ți l-ai trasat mental pentru tine în viață. De asemenea, poți identifica ce experiențe neplăcute ai trăit și te poți gândi cum să elimini din viața ta ce nu îți mai face bine.

Poate cel mai încântător moment în zilele de dinainte de noul an este să te gândești la câte lucruri frumoase poți face în 2018. Este momentul în care dai frâu liber imaginației ca atunci când erai copil. Poți pune pe o foaie de hârtie toate lucrurile pe care vrei cu înverșunare să le faci, dar încă nu ai avut resursele necesare să le duci la capăt.

Câteva aspecte vitale de care ai nevoie ca să te dezvolți ca om sunt educația, munca, relațiile și timpul liber. Astăzi îți propun să îți setezi ca prioritate timpul tău liber, vital pentru a-ți duce la capăt toate ideile. În continuare, poți citi despre cele mai importante motive pentru care stațiunea Albena este cea mai potrivită destinație de vacanță pentru 2018. Să începem!

1. Prețurile mici

Bulgaria este recunoscută ca având cele mai puțin costisitoare stațiuni de litoral din Europa. Ziarul online Telegraph UK făcea o comparație în aprilie anul acesta între cea mai scumpă destinație, Ibiza, unde prețul mediu pentru o noapte este 131 de lire, și Sunny Beach, o stațiune similară Albenei, unde prețul mediu este de 37 de lire pe noapte.

Oferte avantajoase All Inclusive în Bulgaria în 2018 poți găsi pe site-ul agenției Travel Planner, care oferă reduceri de până la 40% pentru rezervările făcute până la 31 decembrie. Ai peste 30 de hoteluri din care poți alege camera în care te vei odihni după o baie de soare pe plaja Albenei. Atenție, însă, rezervarea trebuie făcută până la final de an pentru a beneficia de oferta Early Booking!

2.  Peisajul liniștitor

Plaja din Albena este foarte bine organizată. Există trei porțiuni amenajate cu șezlonguri între care există un spațiu liber pentru jocuri pe plajă sau pentru a sta la soare pentru cei care preferă să stea direct pe nisip.

Uitându-te spre mare, vei avea în spatele tău o pădure care îmbracă un versant ce dă spre șosea. Primele câteva stațiuni din Bulgaria de dincolo de Vama Veche sunt la poalele acestor dealuri împădurite. Peisajul este splendid când intri în apă și te uiți înspre pădure și cer, dar te las să descoperi pe cont propriu frumusețea locului.

3. Împrejurimi interesante

Când te saturi de baie, stat la soare și toate răsfățurile din pachetul All Inclusive, poți da o fugă până în Balchik pentru a face o plimbare pe faleza romantică și a vizita grădinile și casa Reginei Maria a României. Ține minte că în Balchik nu prea există plajă, ci pântece de nisip pe care îți poți pune prosopul pentru a face o baie sau a te odihni nițel la umbră.

În al doilea rând, dacă ți se face un pic de dor de oraș, poți merge în Varna pentru o plimbare. Orașul este foarte aerisit și liniștit. Are un aspect asemănător Constanței, dar aduce și cu Bucureștiul pe ici, pe colo. Acolo vei găsi restaurante și magazine pentru o sesiune rapidă de cumpărături.

În final, sper că te-ai convins că e necesar să pui starea ta de bine pe primul loc și să începi deja să te gândești la cum îți vei petrece timpul liber în 2018. Nu uita, dacă te hotărăști să alegi Albena ca destinație de vacanță, termenul limită pentru a beneficia de cele mai mari reduceri prin agenția Travel Planner este 31 decembrie. Un an nou cât mai pe gustul tău!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă