9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialRL Weekend Plus, ziarul tău de sfârșit de săptămână: Într-un peisaj global...

RL Weekend Plus, ziarul tău de sfârșit de săptămână: Într-un peisaj global în care digitalul pare să preia controlul, vă invităm la povești și analize savurate pe îndelete

Din 2 decembrie, în fiecare vineri, România Liberă aduce la standurile de presă RL Weekend Plus – ediție săptămânală cu un plus de povești, un melanj de portrete, reportaje, interviuri și articole lifestyle.

Pe lângă paginile obișnuite de actualitate, sănătate, educație și cultură, ediţia de weekend a ziarului România Liberă conține rubrici noi, specializate, precum cele dedicate antreprenoriatului, în care sunt prezentate initiațive româneşti curajoase.

O atenție deosebită este acordată și românilor care au afaceri de succes în străinătate și care, totodată, contribuie activ la bunăstarea comunităților din care au plecat. Dat fiind că până acum diaspora nu a existat în presa românească, RL Weekend Plus o aduce în prim-plan în cele două pagini denumite „Vocea Diasporei”.

Rubrica „Mentalități” analizează diferențele de perspectivă, atitudine, viziune și stil de viață între România și Occident.

Istoria recentă este rememorată în rubrica „Aldine”, în timp ce „Dosarul” săptămânal tratează pe larg teme complexe din diverse domenii.

Secțiunea „Spiritualitate” este dedicată poveștilor mai puțin cunoscute din tradiția creștină, precum și interviurilor cu preoți care ajută comunitatea prin acțiuni concrete de binefacere.

A doua jumătate a ziarului conține articole de tip lifestyle, incluzând pagini de gastronomie, modă și frumusețe, sport și aventură, home&deco, jocuri, horoscop, curiozități și program TV.

„Venim către voi cu un produs complex, într-un nou format – de la cel clasic tip broadsheet ne veți găsi în formula A3 – cu povești și dezvăluiri care să vă transforme ceaiurile și cafelele de weekend într-o experiență memorabilă. Vă prezentăm povești captivante, reportaje exclusive, rubrici în premieră – spre exemplu, vom culege știri inedite din ziarele de odinioară, dezbateri despre subiecte care influenţează profund societatea românească, fie că sunt din zona politică, sănătate sau educaţie.

Într-un peisaj global în care digitalul pare să preia controlul, RL Weekend Plus vă invită la povești și analize savurate pe îndelete, cu sens. Căutați-ne la punctele de difuzare a presei din toată țara și hai să ne împrietenim! Pentru voi scriem.”,  a explicat Raluca Sofronie, editor coordonator RL Weekend Plus.

RL Weekend Plus apare în fiecare vineri, are 56 de pagini, costă 3,5 lei și este disponibil la vânzare timp de trei zile.


Citește și: O nouă echipă. Un nou format. Acelaşi ziar. ”România liberă” se citeşte altfel din 1 Decembrie

“Mai mult decât știri” este noul slogan al cotidianului ”România liberă”. Iar acest lucru înseamnă că ştirile de ieri, care pot fi văzute la TV sau pe internet, vor avea alocat un spaţiu tot mai redus din spațiul editorial în varianta print, premium, care poate fi găsită zilnic la chioşcuri. În schimb, continuăm să mizăm pe investigaţii şi reportaje exclusive, dar și pe analiza profesionistă a subiectelor care influenţează profund societatea românească, fie că sunt din zona politică, sănătate sau educaţie … citește mai departe aici … 

 

 

Cele mai citite

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă