19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPeste 200.000 de pachete cu ţigări, depistate într-un TIR cu fulgi de...

Peste 200.000 de pachete cu ţigări, depistate într-un TIR cu fulgi de cereale

La Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean în vârstă de 40 ani, conducând un automarfar marca Scania, care tracta o semiremorcă, ambele înmatriculate în Serbia.

Din primele verificări s-a constatat faptul că şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cutii cu fulgi de cereale din ovăz din Rusia.

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amanunţit asupra mijlocului de transport deoarece exista suspiciunea că în acesta se află o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană.

Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, peste peste 400 de baxuri (200.000 de pachete) cu ţigări marca Marble şi Ashima, de provenienţă duty free.

Ţigările, pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară, au fost disimulate în cutiile cu fulgi de cereale care la rândul lor au fost aşezate pe paleţi.

Întreaga cantitate de ţigări va fi ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările faţă de cetăţeanu sârb.

Cele mai citite

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă