6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLiviu Dragnea sugerează o legătură între fostul ministru Gabriel Oprea și SRI

Liviu Dragnea sugerează o legătură între fostul ministru Gabriel Oprea și SRI

Liviu Dragnea a subliniat că el n-a fost “niciodată” camarad cu Gabriel Oprea, dar a sugerat că Gabriel Oprea, fost lider UNPR, are, într-adevăr, un asemenea “camarad” în actuala conducere a PSD.

Liviu Dragnea a precizat, vineri, că va face declarații “despre Gabriel Oprea și despre SRI”, dar abia după Congresul PSD, care este programat sâmbătă, 10 martie.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnaliști de ce amână aceste dezvăluiri pentru perioada de după Congres.

“Pentru că acum îl încurc pe camaradul lui”, a răspuns Liviu Dragnea. El nu a spus explicit cine ar fi camaradul din PSD al lui Oprea, dar ar fi posibil să fie vorba de Codrin Ștefănescu – anunțat drept candidat la funcția de secretar general al PSD.

Într-un mesaj postat pe Fcebook joi, Gabriel Oprea, fost vicepremier, fost ministru de Interne și fost președinte al UNPR, susținea că “Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR”.

Liviu Dragnea a replicat, vineri, că nu știe “ce l-a apucat” pe Gabriel Oprea cu această declarație, dar că va oferi detalii despre “Oprea și SRI” după Congresul PSD, programat sâmbătă, 10 martie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă