16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDaniel Dragomir: Cine a plătit firmele de lobby și PR ale doamnei...

Daniel Dragomir: Cine a plătit firmele de lobby și PR ale doamnei Kovesi în ultimii ani

Fostul ofițer Daniel Dragomir reacționează după ultimul editorial al jurnalistului Dan Tapalagă și îi recomandă acestuia să-l întrebe pe Florian Coldea “cine a plătit firmele de lobby și PR ale doamnei Kovesi în ultimii ani”.

“O veste proastă: securiștii tot timpul văd conspirații secrete. Nu e cu moguli, nu e nicio conspirație, lumea s-a săturat de cel mai mare fake news european din ultimii ani (Kovesi), oamenii s-au săturat de minciuna și ipocrizie, românii vor să se elibereze de frică. Asta e secretul. (…) Când legea va interzice ofițerii acoperiți în mass media și vor fi deschise arhivele va invoca domnul Tapalagă iar o conspirație planetară?”, se întreabă Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI se întreabă de ce numele jurnalistului Tapalagă apare în dosarul Black Cube și în ce calitate – “denunțător, martor sau informator”.

“Oare are vreo legătură cu un document sustras de Turturică din casa lui Dan Adamescu (oferta BlackCube prezentată ce coincidență chiar de Hotnews)?”, se întreabă Daniel Dragomir.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă