13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalSteven Seagal, anchetat de LAPD pentru agresiune sexuală

Steven Seagal, anchetat de LAPD pentru agresiune sexuală

O purtătoare de cuvânt a poliţiei din Los Angeles a declarat, vineri, că Divizia Jafuri şi Omucideri din cadrul LAPD investighează o plângere, însă nu a oferit mai multe informaţii.

”Tot ce putem face este să confirmăm că este în desfăşurare o anchetă (cu privire la o faptă) din 2005”, a declarat aceasta adăugând că este vorba despre o faptă de agresiune sexuală.

Actorul american, în vârstă de 65 de ani, s-a confruntat cu mai multe acuzaţii de hărţuire sexuală după izbucnirea scandalului Harvey Weinstein, în toamna anului trecut, printre care din partea actriţelor Julianna Margulies şi Portia de Rossi.

De Rossi a relatat pe reţelele de socializare experienţa neplăcută pe care a avut-o cu actorul şi regizorul Steven Seagal în timpul unei audiţii, în biroul acestuia.

„Mi-a spus cât de importantă este chimia în afara ecranului, în timp ce îşi descheia pantalonii de piele”, a povestit actriţa.

Cu doar câteva zile înainte de declaraţiile lui De Rossi, Julianna Margulies, actriţa din serialul „The Good Wife”, a povestit o experienţă similară cu Steven Seagal, în anii ’90, în camera de hotel unde era cazată la New York.

„Am scăpat teafără, nu ştiu cum. Am ţipat ca să pot pleca de acolo”, a povestit Margulies.

Afirmaţiile celor două au determinat-o și pe actriţa Jenny McCarthy să declare că ar fi fost hărţuită sexual de Seagal în timpul unei audiţii pentru filmul „Under Siege 2”, în 1995. McCarthy a pretins că Seagal i-a cerut să se dezbrace în ciuda faptului că rolul nu prevedea nicio scenă de nuditate.

Seagal nu a negat toate acuzaţiile.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă