8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalRex Tillerson, secretarul american de Stat, a negat că pleacă de la...

Rex Tillerson, secretarul american de Stat, a negat că pleacă de la Casa Albă

Întrebat dacă Administraţia Trump vrea ca el să demisioneze, Tillerson le-a transmis reporterilor că aceste informaţii sunt ”ridicole”.

Joi, cotidianul The New York Times a relatat că la Casa Albă există un plan cu obiectivul înlăturării din funcţie a secretarului de Stat Rex Tillerson, care are o relaţie tensionată cu preşedintele Donald Trump.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi purtătorul de cuvânt al Casei Albe au comunicat joi seară că, deocamdată, Rex Tillerson rămâne în funcţia de secretar de Stat american.

Întrebat de jurnalişti despre informaţiile apărute în cotidianul The New York Times privind un plan de înlocuire a lui Rex Tillerson, preşedintele Donald Trump a răspuns: “Este în funcţie; Rex este în funcţie”.

Ulterior, Sarah Huckabee Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a explicat: “După cum a spus preşedintele, Rex este în funcţie. În acest moment, nu există anunţuri privind schimbări de personal”.

 

Cele mai citite

Marea Britanie ar putea interzice fumatul

Una dintre principalele cauze ale deceselor cauzate de cancer în Marea Britanie este fumatul, iar Rishi Sunak vrea să-l interzică. Mai exact, Marea Britanie este...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Grevă și proteste în Grecia. Navele sunt andocate și trenurile oprite

Mii de greviști, studenți și pensionari greci, au mărșăluit miercuri prin centrul Atenei pentru a protesta față de salariile care, în opinia lor, nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă