10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalReacția Kremlinului după ce Trump nu l-a felicitat pe Putin pentru câştigarea...

Reacția Kremlinului după ce Trump nu l-a felicitat pe Putin pentru câştigarea alegerilor

Anterior, Casa Albă a transmis că Washingtonul nu consideră drept surprinzător rezultatul scrutinului prezidenţial din Rusia şi nici nu există planuri pentru o conversaţie telefonică între Trump şi Putin.

“Putin rămâne deschis normalizării relaţiilor cu partenerii americani unde este de interes şi esenţial. Preşedintele primeşte multe mesaje de felicitare din partea liderilor străini. Este posibil ca unii să nu poată efectua un apel telefonic din cauza programului încărcat, iar alţii, din alte motive. Ar fi greşit să exagerăm orice”, a declarat Peskov.

Pe de altă parte, Hogan Gidley, adjunctul purtătorului de cuvânt al Casei Albe, a declarat că Administraţia SUA nu este surprinsă de rezultatul rezultatul scrutinului prezidenţial din Rusia, informează agenţia de ştiri Tass.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă