10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalPedofil pakistanez, condamnat la moarte

Pedofil pakistanez, condamnat la moarte

Ultima victimă a fost fetiță de 7 ani, Zainab Ansari. Uciderea fetei a declanșat proteste la nivel național după ce oamenii au acuzat guvernul de inacțiune. O campanie mass-media a dus la arestarea suspectului, Imran Ali, în vârstă de 24 de ani. Acesta acționase timp de peste doi ani.

Poliția a găsit corpul micuței Zainab Ansari într-un coș de gunoi în districtul Kasur, aproape de orașul Lahore, la mijlocul lunii  ianuarie, la patru zile după ce a fost raportată dispariția ei.

Locuitorii din zonă au spus că această crimă a fost a doisprezecea în decursul unui an. Cercetările au condus la suspectul Imran Ali, al cărui ADN s-a găsit pe opt victime, inclusiv pe corpul fetiței, ultima victimă.

Sute de rezidenți au protestat după ce corpul lui Zainab a fost găsit, iar doua persoane au fost ucise de poliție în timpul unor incidente violente, agenții făcând uz de arme pentru a dispersa mulțimea.

În același district au fost depuse plângeri că dispar copii din 2015, când autoritățile au crezut că există o rețea de pedofili, care ar avea legatură cu o „familie proeminentă” din zonă.

Aproape zece cazuri pe zi de abuzuri asupra copiilor sunt raportate în Pakistan.

Cele mai citite

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Zi perfectă pentru românce la Madrid! Irina Begu și Jaqueline Cristian au obținut victorii importante

Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Madrid, în timp ce Jaqueline Cristian a reuşit să acceadă pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă