10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalNew York, furtuna de zăpadă a făcut ravagii: patru morți și numeroase...

New York, furtuna de zăpadă a făcut ravagii: patru morți și numeroase pagube

Unele accidente mortale au survenit din cauza perturbării traficului rutier.

La New York o femeie de 51 de ani a murit după ce furgoneta pe care o conducea s-a răsturnat pe autostrada din Wantagh State (Long Island), ceilalţi cinci pasageri suferind răni de gravitate diferită, potrivit mass-media locale.

De asemenea, o coliziune într-un autobuz şi un autoturism pe autostrada din Hunterdon County, din statul New Jersey, s-a soldat cu moartea unei persoane, a informat la o conferinţă de presă guvernatorul Phil Murphy.

În localitatea Bellmore, din Long Island (statul New York), o femeie de 62 de ani a suferit un infarct şi a murit în timp ce curăţa zăpada, potrivit postului NBC.

A patra victimă a fost raportată în Toms River, New Jersey, unde trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă de 87 de ani a fost găsit joi zăcând în zăpadă. Poliţia a informat că femeia suferea de alzheimer, iar în cursul zilei precedente fusese dată dispărută de la casa ei aflată la 1,6 kilometri distanţă.

Cea de-a patra furtună de zăpadă în mai puţin de o lună, care a coincis cu venirea primăverii astronomice, a determinat autorităţile din New Jersey să declare starea de urgenţă, în timp ce în statul New York a fost decretată doar în anumite zone.

Furtuna, care a dus la depunerea unui strat de zăpadă de până la 35 de centimetri în oraşul New York, a doborât copaci şi a lăsat fără curent aproximativ 80.000 de locuinţe, a început să scadă din intensitate joi seară, potrivit mass-media locale, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Internat de urgență la spital, după ce a mâncat conserve de pește

Un locuitor din orașul Urlați, județul Prahova, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu diagnosticul de botulism. Bărbatul a declarat medicilor...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă