15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalIncendiu la casa familiei Clinton. Nu există victime

Incendiu la casa familiei Clinton. Nu există victime

“Am primit un apel la 14.51 (19.51 GMT) legat de un incendiu în curs la adresa 15 Old House Lane”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din New Castle, oraş apropiat de Chappaqua, localitate situată la 65 km nord de Manhattan.

“Incendiul a fost stins. Nu există niciun rănit. A fost declanşată o anchetă la faţa locului”, a precizat această sursă, fără a furniza alte detalii.

Nick Merrill, purtător de cuvânt al lui Hillary Clinton, a postat mai târziu pe Twitter că “un mic incendiu a izbucnit în clădirea Serviciului Secret”, însărcinat cu protecţia personalităţilor precum foştii preşedinţi americani, “pe proprietatea soţilor Clinton”.

“Această clădire nu comunică direct cu casa lor. Incendiul a fost stins, pompierii locali au intervenit”, a adăugat Merrill, precizând că soţii Clinton nu erau în casă atunci când a avut loc incendiul. “Totul merge bine”, a dat el asigurări.

Soţii Clinton au cumpărat casa cu cinci camere în comitatul Westchester în 1999, atunci când Hillary Clinton a intrat în cursa electorală pentru un mandat de senator de New York, pe care l-a şi obţinut în 2000, citează AGERPRES.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă