11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalGermania: Trotinetele electrice au provocat 65 de accidente la Berlin

Germania: Trotinetele electrice au provocat 65 de accidente la Berlin

Principalele cauze ale acestor accidente au fost erorile de condcere, deplasarea ilegală pe trotuare şi consumul de alcool.

În 65 dintre cele 74 de cazuri, vina a aparţinut conducătorilor de trotinete electrice. În 27 de cazuri, nimeni altcineva nu a fost implicat – utilizatorii au căzut din vina lor. În 19 cazuri, Poliţia berlineză investighează pista sustragerii de la locului accidentului.

Poliţia din Berlin a verificat, de asemenea, 87 de utilizatori de trotinete electrice în cadrul unor controale de rutină.

În 65 dintre cazuri, ei au constatat că utilizatorii conduceau aceste vehicule ecologice după ce consumaseră alcool. În timpul controalelor realizate seara şi pe timpul nopţii, utilizatorii de trotinete electrice au fost “într-o stare de ebrietate mai avansată decât media utilizatorilor verificaţi”.

Poliţia din Berlin a emis 233 de amenzi, în special pentru conducerea trotinetelor electrice pe trotuare, transportarea unei alte persoane pe durata călătoriei şi folosirea telefonului mobil în timpul deplasării.

“Trotinetele electrice nu sunt o jucărie, ele sunt vehicule electrice”, au avertizat poliţiştii germani.

Ei au cerut utilizatorilor să poarte întotdeauna o cască de protecţie, chiar dacă această cerinţă nu este deocamdată obligatorie.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă