23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalBritanicii au pășit în noul an învăluiți de aburii alcoolului și incidente...

Britanicii au pășit în noul an învăluiți de aburii alcoolului și incidente violente regretabile

Străzile marilor orașe din Marea Britanie s-au umplut de petrecăreți care s-au bucurat de trecerea în noul an, fiecare cum a știut mai bine. Unii încercau să se întoarcă spre casă, târându-se pe bordură, alții au sărit la bătaie, iar alții și-au etalat cele mai bizare sau excesiv de transparente, în cazul doamnelor, relatează publicația britanică Daily Mail.

Mulți au ieșit în stradă pentru a se alătura festivităților, în timp ce angajații serviciilor de urgență erau pregătiți să intervină în ceea ce, pentru ei, reprezintă una dintre cele mai aglomerate nopți ale anului.

În prima oră a noului an, Serviciul de ambulanță din Londra (LAS) a declarat că a primit 337 de apeluri, pacienții fiind tratați pentru probleme legate de consumul exagerat alcool.

Directorul adjunct al operațiunilor, Pauline Cranmer, a declarat: “A fost o noapte aglomerată pentru noi, am avut până la 400 de apeluri pe oră, când în mod normal ajungem în jur de 250 de cazuri”.

Strada Princes, unde s-au petrecut sărbătorile, a fost temporar închisă pietonilor după-amiaza din cauza “resturilor legate de vreme”, dar a fost deschisă din nou pentru petrecerea de pe stradă a serii.

 

Strada Princes, una dintre zonele unde au avut loc petreceri, a fost temporar închisă pietonilor în cursul după-amiezii, din cauza “problemelor legate de vreme”, dar a fost deschisă din nou pentru evenimentele ținute în aer liber, pe parcursul nopții.

În Londra, unii petrecăreți s-au putut delecta cu un spectacol tradițional de focuri de artificii.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă