12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăGDPRTopul cerinţelor moderne pentru maşinile de spălat (P)

Topul cerinţelor moderne pentru maşinile de spălat (P)

Evoluţia tehnologiei în ultimii ani aduce şi un mai mare grad de confuzie în rândul consumatorilor. Miile de opţiuni în materie de electrocasnice sunt şi cele care îi aduc în pragul disperării. Îşi doresc de toate, performanţă, costuri minime şi eficienţă maximă. Să nu uităm nici de brand. Toate adunate, acestea sunt cerinţe întâlnite la orice tip de achiziţie.

Maşina de spălat, cea mai solicitată şi plină de pretenţii

Un produs electrocasnic comun în zilele noastre îl reprezintă maşina de spălat. Aproape toată lumea deţine una, cunoscând care sunt avantajele de a folosi aşa ceva. Profilul celui care se bazează pe funcţionalitatea unei maşini de spălat este unul vast, pentru că atât cei din mediul urban, cât şi cei din mediul rural sunt actualmente interesaţi să deţină un astfel de bun.

Care sunt cerinţele când vine vorba de un astfel de electrocasnic? Primează brandul care reuşeşte să includă cele mai optime funcţii. Maşina de spălat a trecut de ceva timp din sfera simplismului, ajungând să se definească prin tot felul de funcţii menite să uşureze folosirea şi capacitatea de funcţionare. Un reper în acest sens este o masina de spalat Samsung, de provenienţă modernă; acest brand se clasează foarte bine pe piaţă când vine vorba de încrederea pe care o oferă consumatorii.

Urmează capacitatea şi modul de folosire. Pentru ca o maşină de spălat să fie mulţumitoare, contează câte haine vor putea fi incluse într-un singur ciclu de spălare. De regulă, standardul este de 6 kg, dar producătorii au început să îşi extindă ofertele. Actualmentele, există modele care oferă extra capacitate. Dacă ne referim la acelaşi brand amintit, se găsesc şi maşini cu capacitate de 8, 9, până chiar la 12 kg.

La categoria clasa energetică există un interes de asemenea. Nu se poate omite cea ce ţine de resursele necesare pentru ca maşina de spălat să ofere spălarea eficientă pe care o promite. Aşadar, cu cât această clasă este mai mare, cu atât consumul – de apă, curent – este mai mic. În gama Samsung spre exemplu, se găsesc modele de înaltă clasă, A+++.

Extra beneficii

Un consumator de nivel mediu se va întreba ce zgomot face maşina, în comparaţie cu puterea sa de centrifugare. La cele 1000 de rotaţii per minut se aşteaptă să nu fie deranjat prea mult. Aici intervine din nou tehnologia avansată şi funcţiile neaşteptat de importante. La capacitate chiar şi mare, de 1400 rpm, clasa superioară de maşini de spălat deţine şi o funcţie pe măsură, de silent wash – deci zgomotul este redus. De asemenea, sistemul VRT Plus reducere vibraţiile şi zgomotul.

Adevărata parte practică este pentru acele maşini care includ şi uscător. Se mai cer pretenţii de programe distinctive, pe măsura hainelor de diferite ţesături şi culori. Regula spălării rapide, programe scurte pentru oameni ocupaţi, program anti pete, extra clătire şi multe altele sunt după caz, alese în funcţie de stilul de viaţă al fiecăruia.

Dacă mai punem în calcul şi un display, modalitatea uşoară de selecţie a programelor atât de diferite şi multe, mulţumirea este garantată.

Cromatic şi estetic. Nu în ultimul rând, vizualizând cum va arata maşina de spălat în casa consumatorului, se cer şi pretenţii de aspect. Din nou, piaţa este generoasă şi oferă şi altceva faţă de clasicul alb. În gama celor de la Samsung sunt maşini de spălat cu un design modern şi elegant, gri.

Astfel de cerinţe sunt pe cât de multiple, pe atât de necesare. O maşină de spălat de calitate va fi şi trainică, deci investiţia merită a fi făcută cu atenţie la fiecare detaliu.

Cele mai citite

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă