13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialNoblesse Interiors prezintă Luxury Living la Palatul Noblesse

Noblesse Interiors prezintă Luxury Living la Palatul Noblesse

Joi, 10 martie, la Palatul Noblesse, a avut loc evenimentul Luxury Living, cel de-al doilea din seria Lifestyle Events. Dedicat lansării Fendi Casa și expoziției de artă „Introspecții”, evenimentul a îmbinat cu succes parteneriatul dintre branduri de lux cu design-ul, arta și cultura, toate create special pentru cei care își doresc ceva cu adevărat exclusivist.

Sofisticat, elegant și în tendințe – acestea sunt cuvintele ce caracterizează evenimentul Luxury Lifestyle. Showroom-ul Noblesse Interiors este găzduit în interiorul Palatului Noblesse, clădire monument-istoric, un loc unic în Europa. Mobilierul Fendi Casa a fost prezentat invitaților într-o manieră inedită, prin organizarea unui happening intr-un interior mobilat și decorat cu obiecte semnate de renumitul brand italian, disponibil în România prin Noblesse Interiors.

Colecțiile Fendi Casa adaugă rafinament și stil artei de a trăi înconjurat de piese de mobilier unice, lucrate de cei mai mari artizani.  Aceste obiecte de design create într-un stil incomparabil sunt folosite în cele mai prestigioase interioare din lume. Apartamente, vile, iahturi, avioane private: fiecare proiect în care sunt folosite piese Fendi Casa reprezintă adevarate repere pentru lumea designului de interior.

Pentru că amenajările unice capătă valoare prin integrarea operelor de artă, și la acest eveniment arta a fost prezentă prin cele cincizeci de lucrări semnate de artistul contemporan român Aurel Pătrașcu care au putut fi admirate în diferitele interioare ale Palatului Noblesse. Expoziția este inițiată de către Asociația Culturală Noblesse în cadrul programului denumit „Arta în spațiul privat”. Pictorul Aurel Pătrașcu, fost director artistic al Târgului Internațional de Arte Vizuale semnează lucrări expuse în importante colecții private naționale și în mari colecții internaționale, având anual expoziții personale în muzee din Europa, America de Nord și America de Sud.

Obiectivele evenimentelor Lifestyle Noblesse, concepute de Noblesse Interiors, sunt promovarea designului interior, a artei și a culturii, aducând împreună branduri autentice care se diferențiază în piață și care propun o nouă dimensiune pentru un stil de viață plin de valoare.

Parteneri: Skoda Auto, Grace Couture Cakes, Cristallini, Vinarte, Cockaigne, Beau Monde, Marie Claire, LAM Events.

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce oferă produse și servicii de valoare, conectând industria creativă și culturală sub motto-ul Add value to your lifestyle.

Cele mai citite

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă