15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, calificată în sferturi la Madrid. Revenire de senzație în fața...

Simona Halep, calificată în sferturi la Madrid. Revenire de senzație în fața lui Lisicki!

Simona Halep a reușit să obțină o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, după ce a învins-o pe Sabine Lisicki în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-2.

Simona Halep, numărul 5 WTA și a patra favorită a turneului, a uimit din nou pe zgura de la Madrid, reușind o revenire de senzație în partida cu nemțoaica Sabine Lisicki. La fel cum obișnuia înainte să urce în top 10, Halep a obținut victoria după ce a pierdut primul set. 

A fost cel mai dificil meci, durând 2 ore și un sfert, jucat de româncă în cadrul acestui turneu. După ce a trecut la pas de Arruabarrena și Goerges, tot din Germania, Halep a întâmpinat dificultăți în partida cu Lisicki. Nemțoaica, deși a câștigat primul set, a cedat runda a doua.

În setul decisiv Halep a condus pentru început cu 2-0, după care Lisicki a egalat-o. Halep a reușit însă să treacă peste momentul psihlogic al meciului și a revenit în avantaj. Nemțoaica nu a mai putut pune niciun fel de presiune la scorul de 4-2 pentru Halep, ultimele două game-uri fiind câștigate cu ușurință de româncă.

Simona Halep o va întâlni în sferturi pe Ana Ivanovic, a unsprezecea favorită a competiției. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în cadrul Fed Cup, când România a învins Serbia. Atunci Ivanovic s-a impus, însă asta după ce Halep mai disputase o partidă, în aceeași zi, cu doar câteva ore înainte meciului. 

Halep are toate șansele să rămână numărul 5 mondial, însă condiția este ca Petra Kvitova să nu câștige turneul. Lisicki trecuse în turul al doilea de Irina-Camelia Begu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/e0ef789f0e3e48a5227d15af4b364d63/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă