Prima reacție a tenismenului Ilie Năstase, după ce i-a fost interzis accesul în tribuna de la Wimbledon: Să trăiesc mai am voie? Nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon. Sunt cretini

de Iulia Iancu , 03 mai 2017 - stire actualizata la ora 19:00, 03 mai 2017
Prima reacție a tenismenului Ilie Năstase, după ce i-a fost interzis accesul în tribuna de la Wimbledon: Să trăiesc mai am voie? Nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon. Sunt cretini

Fostul mare campion al României la tenis, Ilie Năstase, s-a arătat indignat de decizia preşedintelui de la Wimbledon de a i se interzice accesul în tribuna regală, potrivit Mediafax.

"Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş? Să îi întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul (n. Federaţia Internaţională de Tenis). Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul nu are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare... nu prea mă mai interesează.

Eu atâta ştiu şi ar trebui să îi întrebaţi pe ei: în '73, când n-a vrut să joace nimeni la Wimbledon şi eu am jucat - nu contează? La asta nu se gândesc? Dar dacă ei sunt atât de înguşti la minte, eu nu am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu ceea ce s-a întâmplat în România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg", a declarat Năstase.

"Sau... Înţeleg. Să înţelegem că Federaţia Britanică de Tenis este egal cu Federaţia Internaţională de Tenis. Eu cam asta înţeleg", a declarat Năstase. "Nu pricep ce are Wimbledon-ul cu mine. Poate ITF-ul nu mă mai suspendă. Eu nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon, pentru că nu mă interesează. Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani ei consideră este normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, este problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte... altfel nu văd cum".

Comentarii

 • Constantin Constantin

  07 mai 2017 17:34

  Jurnalistii englezi si Conspiratia incearca sa ne arda din toate pozitiile. Noroc cu Tziganii ca ne mai razbuna.Mai aduc inapoi ce ne-au furat aia secole dea randul. Tot ce au marile imperii, au din jaf, crima si din munca sclavilor - inclusiv a copiilor nostrii in zilele noastre.Sa invatam sa ne cunostem si sa ne aparam valoarea si drepturile!

  raspunde comentariului
 • arcasu`

  06 mai 2017 20:10

  Ion si Pralea - alupigus mankurti jegosi!

  raspunde comentariului
 • Ion

  06 mai 2017 9:33

  vezi ca nu ti-a acceptat scuzele....cum ai putut vorbi atat de urat cand fetele lui Boney M ne-a vindecat ranile in comunism.

  raspunde comentariului
 • Pralea

  05 mai 2017 17:56

  Tziganul cu epoletzi grohaie in spatele latrinei!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design