11.8 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăSpecialImplantul dentar Fast&Fixed, un tratament complex intr-o singura interventie: dinti ficsi in...

Implantul dentar Fast&Fixed, un tratament complex intr-o singura interventie: dinti ficsi in 24 de ore (P)

Pierderea dintilor este o problema majora in ceea ce priveste sanatatea si confortul psihic, care ne poate afecta calitatea vietii in mod dramatic. Fara o dantura completa si perfect functionala nu ne putem hrani corespunzator, nu ne putem bucura de viata in totalitate – cum ar fi micile placeri culinare – si, nu in ultimul rand, nu putem zambi larg, increzatori si fara sa ne simtim complexati. Asadar, pierderea dintilor este un fenomen ingrijorator, cu efecte negative asupra danturii atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional!

Cum rezolvam aceasta problema? Apeland la implantul dentar Fast&Fixed, disponibil in Clinicile Dr. Leahu! Acum poti beneficia simplu si rapid de restaurarea intregii danturi, fara sa mai fii nevoit sa porti proteze dentare incomode si ineficiente, in cazul in care ti-ai pierdut intregral dantura. Asadar, ai toate motivele de bucurie, implantul dentar Fast&Fixed fiind solutia optima pentru problema ta, daca iti doresti dinti ficsi in cel mai scurt timp, care sa-ti redea zambetul perfect si functionalitatea danturii cu adevarat!

Implantul dentar Fast&Fixed, un tratament complex intr-o singura interventie

In Clinicile Dr. Leahu poti beneficia acum de cea mai moderna, rapida si eficienta alternativa la protezele dentare. Este vorba de implantul dentar Fast&Fixed, care-ti ofera dinti ficsi in 24 de ore! Gratie tehnologiei de ultima generatie pe care specialistii de la Clinicile Dr. Leahu o folosesc, cu ajutorul tehnicii de implant dentar Fast&Fixed vei obtine un zambet frumos si sanatos, alaturi de o dantura perfect functionala, astfel incat sa-ti poti relua vechile obiceiuri alimentare si viata sociala in timp record!

Iata, deci, care sunt beneficiile tratamentului cu implant dentar Fast&Fixed:

1. Vei beneficia de o desfasurare rapida a procedurii, intr-o singura zi, economisind in felul acesta timp pretios pentru tine.

2. Extractia si implantarea vor avea loc intr-o singura interventie, realizandu-se fara durere si facilitand astfel recuperarea post-operatorie.

3. Vei beneficia, de asemenea, de consultanta specialistilor Dr. Leahu pentru un diagnostic exact, inca de la bun inceput, si pentru o planificare cat mai precisa a timpului si a costurilor.

4. Te vei bucura de o garantie pe termen lung a rezultatelor tratamentului cu implant dentar Fast&Fixed!

5. Vei avea siguranta lucrarii, te vei bucura de confort si vei scapa astfel de protezele dentare incomode.

6. Evitarea complicatiilor este un alt beneficiu de care vei avea parte apeland la tehnica de implant dentar Fast&Fixed, care foloseste doar materiale de inalta calitate, biocompatibile.

Adio proteze dentare! Implantul dentar Fast&Fixed iti ofera dinti ficsi si un zambet perfect intr-o singura zi!

Asadar, implantul dentar Bredent Fast&Fixed se adreseaza:

– purtatorilor de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi;

– pacientilor care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa;

– pacientilor carora nu le pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii osoase;

– pacientilor care au nevoie de interventii laborioase.

Pierderea tuturor dintilor este considerata, de catre cei mai multi pacienti, un handicap, reprezentand atat o problema functionala, cat si un complex de inferioritate din punct de vedere estetic. Proteza dentara este incomoda si ineficienta, dar tehnica de implant dentar Fast&Fixed este un tratament complex care iti ofera dinti ficsi in timp record, pentru un zambet perfect si o dantura functionala in adevaratul sens al cuvantului!

Clinicile Dr. Leahu sunt recomandarea noastra de top pentru revolutionarul tratament cu implant dentar Fast&Fixed. Rata de succes a interventiilor de implant dentar Fast&Fixed efectuate aici este de 100%, Clinicile Dr. Leahu fiind cele mai moderne si profesioniste clinici stomatologice din tara, cu cei mai priceputi specialisti!

Cele mai citite

SUA consideră iminent un atac al Iranului asupra Israelului

Statele Unite ale Americii consideră că atacurile majore din partea Iranului către Israel sunt iminente. Acestea ar urma să aibă loc chiar în următoarele...

Seara victoriilor la limită în Liga Campionilor: Atletico Madrid-Borussia Dortmund 2-1/ PSG-Barcelona 2-3

Atletico Madrid a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-1, miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale...

Marcel Ciolacu și Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA, au discutat despre economie și apărare

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec, potrivit antena3.ro. Marcel Ciolacu şi Kathleen Kavalec au avut o întrevedere, miercuri, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă