14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechDeputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegând să rămână neafiliat. Reacția...

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegând să rămână neafiliat. Reacția social-democraților sibieni

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferând să rămână parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. "Mi-am depus ieri demisia și sunt parlamentar neafiliat". Conducerea filialei PSD Sibiu îl acuză de trădare şi susţine că acesta nu s-a ridicat niciodată la înălţimea funcţiilor politice ocupate şi că ar trebui să le ceară scuze sibienilor.

Sitterli este la primul mandat de parlamentar. Înainte să fie ales ca deputat, Ovidiu Sitterli a fost prefect al județului Sibiu.

Reprezentanții PSD Sibiu îl acuză pe Sitterli că nu s-a ridicat la înălțimea funcțiilor pe care le deține.

"Am luat act de faptul că domnul Ioan Ovidiu Sitterli a ales să îşi dea demisia din cadrul partidului, alegând să-şi continue activitatea pe cont propriu, desi a fost votat de către sibieni pe lista Partidul Social Democrat pentru funcţia de deputat în Parlamentul României. Domnul Sitterli datorează mult acestui partid.

A fost prefect, numit de Guvernul României USL, a fost candidat PSD pentru Primăria Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câştigat. Mai mult decât atât, rezultatul obţinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deşi a fost creditat cu funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD Sibiu, a fost din nou depăşit de situaţie, dându-şi demisie", spun reprezentanţii PSD Sibiu.

Ei susţin că Ovidiu Sitterli nu a avut rezultate nici în funcţia de parlamentar, remarcându-se printr-o singură propunere legislativă, şi aceea recentă, "iniţiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor şi nici nu a avut legătură cu Programul de Guvernare al PSD". 

"Am încercat să purtăm discuţii cu domnul deputat pentru a-l determina să-şi facă datoria faţă de cetăţenii României, dar acesta a refuzat orice dialog. În loc să muncească în interesul românilor, domnul Sitterli a ales calea cea mai uşoară: demisia", spun reprezentanţii PSD Sibiu, adăugând că, prin gestul său de trădare, Sitterli le datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălţimea aştepărilor lor. 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă