6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportTraian Băsescu le-a adus fructe şi apă jurnaliştilor adunaţi la sediul său...

Traian Băsescu le-a adus fructe şi apă jurnaliştilor adunaţi la sediul său de campanie

Traian Băsescu le-a adus marţi după masă sticle cu apă şi fructe jurnaliştilor aflaţi în cursul zilei în faţa sediului său de campanie, potrivit Realitatea.net.

După suspendare, Băsescu a adoptat, la fel ca şi în campaniile trecute, o atitudine atentă faţă de reprezentanţii mass-media.

După ce a ieşit în cursul zilei, la volanul Daciei sale Logan, din sediul de campanie, fără a face declaraţii de presă, Băsescu s-a reîntors, în continuare evitând să răspundă întrebărilor politice. El s-a referit la campania pentru referendum comentând doar că trei săptămâni sunt “nimica toată”.

Totuşi, preşedintele suspendat a scos din portbagajul autoturismului său sticle cu apă şi pungi cu fructe, pe care le-a dat jurnaliştilor.

“Dorule, vreau şi eu nişte piersici de acolo”, s-a adresat el unui membru al staffului său, cerându-i să-i aducă şi lui câteva fructe din cele împărţite ziariştilor.

De altfel, singurele comentarii ale lui Băsescu adresate jurnaliştilor care au aşteptat eventuale declaraţii ale sale la sediul de campanie s-au referit tot la vreme şi starea reprezentaţilor mass-media. “O să fie tare cald, găsiţi-vă un loc unde să staţi mai adăpostiţi”, i-a sfătuit Băsescu pe ziarişti în cursul zilei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă