20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportSurse: Premierul l-a criticat pe ministrul de Finanțe pentru taxa de solidaritate...

Surse: Premierul l-a criticat pe ministrul de Finanțe pentru taxa de solidaritate apărută peste noapte

Premierul Mihai Tudose l-ar fi criticat în termeni duri pe ministrul Mișa, după anunţul despre noua taxă de solidaritate. Surse apropiate Guvernului, citate de Digi24, spun că Tudose a avut o discuție cu ministrul Mișa, iar șeful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finanțe pentru declarațiile referitoare la taxa de solidaritate.

Mihai Tudose a fost nemulțumit de modul cum Ionuț Mișa a prezentat informațiile în interviul în care a anunțat taxa de solidaritate.

Se pare că în ziua precedentă, la Guvern, cei doi au vorbit despre ce urmează să se anunțe pentru perioada următoare, iar taxa de 2% nu a fost printre subiectele discutate.

Conform surselor din zona guvernamentală, această taxă nu ar urma să fie aplicată. Contribuția este una veche, nicidecum nouă.

Premierul se arată nemulțumit de modul în care ministrul Mișa a comunicat, deși acesta a vorbit destul de detaliat despre această taxă, ca și cum toate lucrurile ar fi fost deja stabilite, potrivit informațiilor Digi24.

Nu este prima dată când Ionuț Mișa anunță ceva cu care premierul nu este de acord. Imediat după numirea în funcție, ministrul Finanțelor anunța desființarea Pilonului 2 de pensii, fapt care a stârnit polemici numeroase în mediul economic românesc și nu numai.

Conform informațiilor Digi24, premierul va face o declarație despre taxa de solidaritate de 2% și este posibil să nege cam tot ce a spus Ionuț Mișa.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă