8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Claudiu Năsui, deputat USR: Cât de competent este noul vicepreședinte ASF,...

VIDEO. Claudiu Năsui, deputat USR: Cât de competent este noul vicepreședinte ASF, Ovidiu Wlassopol, fostul soț al Liei Olguța Vasilescu

Deputatul USR Claudiu Năsui lansează un semnal de alarmă în legătură cu noul vicepreședinte al ASF, Ovidiu Wlassopol, despre care amintește că ar fi, pe de altă parte, "fostul soț al doamnei Lia Olguța Vasilescu".

Ovidiu Wlassopol a fost audiat, luni, în Comisia pentru buget, finanțe și bănci.

"Am avut o singură întrebare pentru domnul Wlassopol, care, conform CV-ului, lucrează la ASF de mulți ani. O întrebare tehnică pentru cineva care nu a avut tangență cu domeniul asigurărilor, dar la care ar trebui să răspundă ușor cineva care s-a ocupat de asta în ultimii ani. Vă las să urmăriți răspunsul pe care l-am primit și să judecați singuri pe ce criterii a fost numit în poziția de vicepreședinte ASF, poziție din care va încasa un salariu net de ~13,800 de euro pe lună", scrie Claudiu Năsui pe Facebook.

"Înțelegem că PSD are majoritate și că va lua toate pozițiile cheie, dar măcar să pună niște oameni care mai înțeleg ceva din domeniu pe care vor fi însărcinați să-l conducă", subliniază deputatul USR.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă