FOTO + VIDEO. Franța, în alertă! O mașină a intrat în două stații de autobuz

de Iulia Iancu , 21 august 2017 - stire actualizata la ora 14:56, 21 august 2017

Cel puțin o persoană a murit, în Marsilia, după ce o mașină a intrat în două stații de autobuz, potrivit unei surse din poliția franceză, citată de BBC.

Șoferul a fost arestat la locul incidentului. 'Pe moment nu avem nicio informație cu privire la motivele individului', a precizat sursa citată. Agenția DPA relatează că poliția din Marsilia efectuează o operațiune în zonă și a sfătuit locuitorii orașului să evite zona indicată.

Autoritățile franceze susțin că individul arestat era cunoscut ca având probleme psihice și antecedente pentru delicte de drept comun (trafic de droguri, jaf și posesie de arme), dar fără legături cu terorismul. De altfel, un reprezentant al sindicatului poliției, Yves Lefebvre, a declarat postului BFMTV că bărbatul arestat nu se afla în evidența serviciului antiterorist.

"Pe moment nu avem nicio informație cu privire la motivele individului", a precizat sursa citată, care le-a cerut oamenilor să evite zona. Potrivit EFE, Julien Ravier, primarul unuia dintre cartierele din Marsilia unde și-a pierdut viața o persoană, a declarat pentru același post că persoana decedată este o femeie de circa 40 de ani.

Comentarii

  • Gabriela MUNTEANU

    22 august 2017 11:42

    " sur deux Abribus" nu " O mașină a intrat în două stații de autobuz" ABRIBUS, asociatie caritativa, distribuie hrana calda persoanelor în dificultate. httpwww.francetvinfo.frfaits-diversmarseille-un-conducteur-fonce-sur-deux-abribus-avant-d-etre-interpelle-un-pieton-est-mort-suivez-notre-direct_2335961.html

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design