19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUdrea a oferit abonamente la BCU unui grup de studenţi: Putem fi...

Udrea a oferit abonamente la BCU unui grup de studenţi: Putem fi antimanelizare, antitabloidizare

Liderul PDL Elena Udrea a înmânat unui grup de studenţi, joi seară, într-o acţiune de partid, 80 de abonamente la Biblioteca Centrală Universitară, declarând că este încurajator să vadă tineri cărora le place să citească şi adăugând: “E un semnal că putem să fim antimanelizare, antitabloitizare”, potrivit Mediafax.

“E un semnal că putem să fim antimanelizare, antitabloidizare”, a precizat Elena Udrea. Ea a spus, la începutul discursului, că era sceptică în legătură cu tinerii care ar dori abonamente la bibliotecă.

“Dragi studenţi, pentru că tineri suntem toţi, mă bucur foarte mult să văd că sunteţi atât de mulţi. Când organizaţia de tineret a PDL Bucureşti mi-a spus despre acest proiect, am fost sceptică şi am întrebat: mai sunt tineri care ar vrea abonamente la bibliotecă? m-ai în glumă mai în serios. E, uite că mai sunt şi sunt foarte mulţi aceşti tineri şi vă felicit pentru interesul pe care îl manfiestaţi pentru formarea voastră, pentru acumularea de informaţii”, a precizat Elena Udrea.

Ea a spus că “este încurajator” să vadă că “există şi tineri studenţi care încă îşi mai doresc să meargă la bibliotecă şi încă le place să citească, nu neapărat pe internet, ci cărţi”.

“Această campanie la care am participat e şi un semnal că nu acceptăm ca toţi tinerii să fie trataţi la fel”, a mai spus Elena Udrea.

Pe de altă parte, întrebată cum comentează faptul că PSD Victor Ponta ar fi anunţat că nu va mai sta la sediul campanie la alegeri, ci va număra voturile, pentru ca PDL să nu fure, Udrea a răspuns: “Copiii spun lucruri trăsnite”.

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă